Umro joj muž, pa se udala za SVEKRA: “Živi smo ljudi, bolje sa njim da spavam nego sa muškarcima po SELU” - BH-Magazin
Zanimljivosti

Umro joj muž, pa se udala za SVEKRA: “Živi smo ljudi, bolje sa njim da spavam nego sa muškarcima po SELU”

Na društvenim mrežama se pojjavila ispovijest iz 2019. godine, jedne žene čija priča i dalje ne prestaje da šokira javnost. Ona je, naime, ostala bez svog supruga, a nakon njegove smrti ju je zaprosio niko drugi nego njen svekar. Prvi put ga je odbila, a nakon toga je iz interesa pristala da se uda za njega, ali to ipak nije bilo sve.

“udala sam se za svog svekra, rođenog oca mog pokojnog muža zbog njegove penzije, ali su se desile neke neplanirane stvari. nakn što je moj muž ovaj svijet napustio prije 5 godina, ostala sam sama sa 4 sina. Osim njih nisam imala nikoga. Bilo mi je jako teško, bojala sam se za budućnosti, odrastanje djece..

“Prošle godine mi je svekar ponudio da se za njega udam, s obzirom na to da je svekrva umrla godinu dana nakon mog muža. Bilo mi je muka kada me je to pitao, ali mi je onda pokušao objasniti da je to za moje dobro…

Mesec dana sam se lomila, razmišljala i na kraju pristala.

Sve je bilo u redu kada je naš odnos u pitanju, međutim, pre mesec dana smo prvi puta prešli granice našeg odnosa, svekar-snaja. Iako smo se venčali, nismo imali te odnose, jer naš brak je sklopljen zbog njegove penzije, odnsno tako je bilo do pre mesec dana.

Jednstavno desilo se, niti se ja niti se on ponosimo na to, ali… živi smo ljudi i te potrebe su u tom trenutku bile jače od svega drugog.

Pet godina do tada nisam imala odnose sa muškarcem. Posle toga smo se dogovorili da s vremena na vreme to ponavljamo… kada nam se ukaže potreba, možda zvuči odvratno, ali bolje da spavam sa njim, nego sa drugim muškarcima po selu i tako da sramotim moju decu i pokojnog muža… pokoj mu duši. Niko ne zna osim nas dvoje, mog svekra i mene – zaključila je ona.

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock