Djevojka Dinamova nogometaša pohvalila se torbicama vrijednima pola milijuna kuna - BH-Magazin
Showbiz

Djevojka Dinamova nogometaša pohvalila se torbicama vrijednima pola milijuna kuna

Tako se u kolekciji nalazi pet birkinica, čija je vrijednost oko 250 tisuća kuna, a tu je i Diorova torbica od 50 tisuća te barem osam Chanelovih koje pojedinačno vrijede oko 30 tisuća kuna.

Anđela Šimac (24), djevojka Dinamova nogometaša Lirima Kastratija (22), na Instagramu je prikazala ormar sa svojim torbicama, među kojima se ističu one vrijedne više od 50 tisuća kuna. Tako se u kolekciji nalazi pet birkinica, čija je vrijednost oko 250 tisuća kuna, a tu je i Diorova torbica od 50 tisuća te barem osam Chanelovih koje pojedinačno vrijede oko 30 tisuća kuna. Ako su u njenu ormaru originali, to bi značilo da sinjska manekenka ima torbica u vrijednosti od čak pola milijuna kuna.

Inače, za vezu Anđele i Kastratija doznalo se sredinom siječnja kada se Sinjanka na Instagramu pohvalila kako društvo slavi rođendan njezina dečka. Zabava nije bila u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama jer je u zatvorenom prostoru bilo više od 15 uzvanika. Anđelu na Instagramu prati gotovo 89 tisuća pratitelja, a ona redovito objavljuje svoje fotografije u zavodljivom i golišavom izdanju.

Manekenka se na društvenim mrežama često hvali svojim oblinama, a prije nekoliko mjeseci za RTL Exkluziv progovorila je i o estetskim operacijama.

– Objavila sam da je za moju stražnjicu zaslužan moj trener, ali ljudi su me počeli napadati dok sam bila u srednjoj školi, pričali su da sam vadila rebra s 18 godina, s 19 da sam išla raditi svašta na licu, ali to nije istina. Ja o svojim plastičnim operacijama otvoreno govorim, povećala sam grudi, nemam ništa umjetno na licu, to jest nemam nijednu operaciju, ali sam povećala usnice. Mislim da je to danas normalno – rekla je Anđela.

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock