AFERA "GRAND"! ISPOVEST NASERA ORIĆA: Brena se slikala sa mnom, a sad to krije od vas u Srbiji - BH-Magazin
Vijesti

AFERA “GRAND”! ISPOVEST NASERA ORIĆA: Brena se slikala sa mnom, a sad to krije od vas u Srbiji

Nakon velike prašine koja se podigla nakon saznanja da je finalista “Zvezda Granda” Sadik Hasanović pevao o klanju Srba s ocem i slikao se sa Naserom Orićem, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao, ekskluzivno za naš list oglasio se i sam Orić, te otkrio ko je sve sedeo s njim u društvu u Bosni i Hercegovini, a kada se vrati u Srbiju ćuti o tome.

Naime, Orić se u razgovoru za Srpski telegraf ograđuje od zvezde “Granda” Sadika Hasanovića, tvrdeći da nema pojma o kome je reč, ali zato naglašava da vrlo dobro zna ko su čelnici “Granda”, ko je Lepa Brena, Saša Popović i ostali.

– Nemam pojma ko ti je taj momak Sadik. Nemam Fejsbuk, to vaši iz BIA mogu da provere. Te takmičarske stvari, te vaše “Zvezde Granda” i vaše javne kuće i pi*ke materine, to mene ne interesuje. Ne gledam ja to. Bezveze me zovete za takve stvari. Ko se fotografisao sa mnom, gde se fotografisao, ako vas baš zanima, ima ih dosta. Šta bi s Lepom Brenom, i ona se slikala sa mnom, pa i Boba Živojinović – rekao je Orić za naš list, pa dodao u jednom dahu:

– Kad dođu u Bosnu, slikaju se, a onda tamo kad dođu, vama podviju repove, ne smeju da kažu da su bili sa mnom, da su sedeli sa mnom. Zgadili su mi se ti likovi i zato me uopšte nemojte o tim stvarima pitati. Imam prečih stvari.

Nakon ovoga Naser nije stao, pa je rekao da ga je, kako on tvrdi, vlasnica “Granda”, kada je dolazila u Zetru, molila da garantuje za njenu bezbednost.

– Lepa Brena nije smela doći u Sarajevo. Molila je mog rođaka Emira Hadžihafizbegovića da pomogne Bobi i njoj. Bili su tada njih dvoje u Zetri, pa se posle kao ne sećaju. Ima njih dosta, nisu oni jedini, nego godine prolaze, pa se svega ne mogu setiti.

Za pesmu sa skaradnim tekstom “Ej, ko na Božić u Kravicu dođe – Naser Orić, nije Karađorđe. Mesto popa što sveti vodicu, došetao Naser u Kravicu” Orić kaže da nije sramota niti zločin pevati o tome. Ono što je posebno zastašujuće jeste to što Naser naziva vojnim ciljem masakriranje uglavnom civilnog stanovništva.

– Pravo da vam kažem, ja i ne znam kakva je ta pesma o klanju Srba (pročitali smo mu pesmu, a onda je on nastavio da komentariše). Pa u toj pesmi nije ništa sporno. Ma kojoj Kravici, to je opravdani vojni cilj, gospođice. Pevaju pesme i Goci bend “Oj, Nasere, tursku li ti nanu, ćeraću te o Petrovu danu”. Šta bi sa svim onim pevačima što su pevali i slikali se u uniformama za koje se vežu haške presude i dokazani zločini? Ne želim više da komentarišem – zaključio je on.

Sadika boli uvo, provodi se u Skadarliji!

U jeku skandala zbog fotografije koja je isplivala, a na kojoj zajedno poziraju Sadik Hasanović i Naser Orić, mladi pevač se pravi kao da se ništa ne dešava, pa se s kolegama provodi u Skadarliji. Njega je paparaco Srpskog telegrafa uočio ispred jedne beogradske kafane kada je zajedno sa Marijom Šerifović, koja mu je bila mentor, kretao ka centru grada, vraćajući se iz provoda. Hasanović, po svemu sudeći, misli da će se prašina zbog sporne fotografije brzo slegnuti, pa se ne obazire na pisanja medija i komentare na društvenim mrežama.

Izvor: republika.rs

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock