U zavodljivom izdanju Ivana Knoll poslala poruku Česima - BH-Magazin
ShowbizSport

U zavodljivom izdanju Ivana Knoll poslala poruku Česima

Ivana Knoll postala je popularna nakon Svjetskog prvenstva u nogometu koje se održalo u Rusiji.

Nakon Svjetskog prvenstva u nogometu održanom u Rusiji 2018. godine Ivana Knoll zaradila je titulu najseksi navijačice naših Vatrenih. Podršku im pruža i tijekom aktualnog Europskog prvenstva iako ih ovaj put ne bodri s tribina. Poslala je danas poruku reprezentacije Češke i uz poruku objavila je kratki video u kojem pozira u kupaćem kostimu s kockicama koji je sama dizajnirala.

“Danas će Česi da se po glavi češkaju.”- napisala je Ivana. Ivana je magistrica grafičke tehnologije, a svojevremeno se natjecala i za Miss Hrvatske. Kako joj dizajnirati nije strano, prije dvije godine rodila se ideja o CROkiniju, ekskluzivnoj liniji ženskih kupaćih kostima.

“Na ideju sam došla još 2014. kada sam išla u Brazil na Svjetsko nogometno prvenstvo. Tada sam shvatila da na tržištu nema gotovo ničeg navijačkog, lijepog za žene . Kako sam ja zaista veliki ljubitelj nogometa i mode, tada sam rekla da ću pokrenuti svoj brand , no spletom okolnosti nisam, posvetila sam se fakultetu i jednostavno tu ideju nisam tad realizirala – ispričala nam je u intervju Ivana. Prošle godine je izbacila na tržište i CROshorts kupaće za muškarce.

Izvor: vecernji.hr

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock