Tvrdi da su joj narasle grudi nakon cijepljenja, u to je ime malo i poskočila ispred kamera (VIDEO) - BH-Magazin
Zanimljivosti

Tvrdi da su joj narasle grudi nakon cijepljenja, u to je ime malo i poskočila ispred kamera (VIDEO)

Sigurni smo da je video osmišljen samo zato kako bi mlada dama privukla čim više korisnika na svoj profil

Proteklih smo se mjeseci imali prigodu naslušati raznoraznih neistina vezanih uz cjepiva, ali od sljedeće “teorije zavjere” barem neće biti neke velike štete. Dapače, možda nekoga čak i potakne da se zaštiti od bolesti COVID-19.

A korisnica TikToka nadimka Vincenzena prije nekoliko dana je ustvrdila da su joj nakon cijepljenja narasle grudi, pa kako bi to “dokazala”, objavila je kolaž u kojemu je prikazala kako je izgledala prije i poslije primitka cjepiva Pfizer.

Njezin video do ovog je trenutka skupio gotovo četiri milijuna pregleda, a mi smo duboko uvjereni da je osmišljen samo zato kako bi mlada dama privukla čim više korisnika na svoj profil i bila pet minuta važna.

Dapače, ni znanost nije na njezinoj strani, sigurni smo da je svojom tvrdnjom stručnjake samo dobro nasmijala, ali budući da Webcafe i jest rubrika u kojoj dopuštamo šalu i neobavezne teme, eto i “dokaznog materijala”.

@vincenzena

I am free marketing for the vaccine I stg. #fypシ #xyzbca #vaccine #pfizer #MACscaraface #covidvaccine #pfizervaccine #moderna

♬ rake it up – favsoundds

Izvor: Net.hr

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock