Odmah im je lakše pao poraz: Velšanka utješila nogometaše - BH-Magazin
SportZanimljivosti

Odmah im je lakše pao poraz: Velšanka utješila nogometaše

Alaw Haf je obećala svojim vjernim pratiteljima 50 posto popusta na pretplatu na njezin OnlyFans korisnički račun ako Wales pobijedi, a kasnije se ipak ‘smilovala’

Wales je jučer u Amsterdamu izgubio od Danske s 4-0 i propustio šansu ostvariti još bolji rezultat nego na njihovom debitantskom nastupu, u Francuskoj 2016. Velšana možda nije bilo previše na Johan Cruijff Areni zbog epidemioloških pravila, ali zato su pubovi bili puni koliko god je to bilo dopušteno.

Na takav se način praćenja utakmice odlučila i najzgodnija velška navijačica Alaw Haf kojoj su ‘potonule sve lađe’, ali je svejedno obećala navijačima ‘drsku poslasticu’ kako bi barem malo podigla moral tužnih Velšana.

Ona je, naime, obećala svojim vjernim pratiteljima 50 posto popusta na pretplatu na njezin OnlyFans korisnički račun ako Wales pobijedi, a kasnije se ipak ‘smilovala’ i odlučila dati popust bez obzira na nepovoljan rezultat ‘zmajeva’.

Ranije tijekom jučerašnjeg dana, u iščekivanju utakmice, objavila je vruću fotografiju s jednostavnim opisom: “Spremna”!

Inače, Danci su vodili 2-0 golovima Dolberga da bi u posljednjim minutama Maehle i Braithwaite uništili ionako do tada poljuljane snove Velšana.

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock