Moja komšinica se udala zbog para - BH-Magazin
Lifestyle

Moja komšinica se udala zbog para

Imam taze komšinicu, udala se za jednog lika iz mog komšiluka verovatno zbog keša. Jer ima keša na pretek a izgleda kao da je prespavao u sonoj kiselini a ona njega šatro voli.

No, desi se slučajno da ona zaboravi telefon kod moje sestre jer non stop visi kod mene. Lepo izgleda, ne mogu da grešim dušu. Nosim joj ja telefon i djavo me tera da uđem u poruke, i frapiram se kad pročitam da se sa svojom majkom dopisuje kako se navodno loži na mene.

Majka joj savetuje da joj je upala kašika u med, da se ne zeza jer može se vratiti kod mame na pasulj. Moram da je obradim pa ne znam šta, makar joj i ja lično kuvao pasulj.

BONUS:

Zatekla sam mamu i komšiju…

Moja mama vara mog tatu sa komšijom. Saznala sam to prije nešto više od mjesec dana, mislim SAZNALA… ZATEKLA SAM IH U DNEVNOM BORAVKU. Rekla sam joj da to mora odmah da prekine ili ću sve reći tati bez obzira na posljedice.

Međutim, iako mi je obećala da će sa tim da završi, prije 5 dana sam je ponovo zatekla. Pratila sam je i na jednom parkingu je bila sa meni nepoznatim muškarcem. Kada se vratila kući, nakon što sam je pitala ZAŠTO… ona mi je rekla da to radi ZA NOVAC! Zamolila me da ništa ne govorim tati i ponudila mi 20 eura da se počastim. Tada sam je zamolila da mi sve ispriča onako kako jeste, zamolikla sam je da mi kaže istinu. Istina je sljedeća. Ja sam ostala u šoku, ali…

Malo je čudno, međutim moja mama je podigla neki veći krediti i spiskala ga ne one igre na sreću, GREBALICE i slične gluposti. Kaže kako je kupila nekoliko kutija istih misleći da će na taj način doći do većeg dobitka, ali tog VEĆEG dobitka nije bilo i nakon nekog vremena sav novac je potrošila a da stvar bude gora još se zadužila kod nekih prijateljice

izvor: info-magazine.site

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock