Showbiz

Gordana Šaulić sretna u novoj ljubavi: Kada vidite koji gospodin je zamjenio Šabana Šaulića neće vam dobro biti! Ne kriju se više (FOTO)

O Gordani Šaulić se govorilo jako često i prije ali najviše nakon smrti njenog supruga Šabana Šaulića. Sve je ovo zanimalo šta će se desiti sa njom nakon što je on umro i kako će da bude podjeljena sva imovina koju je on stekao tokom svoje karijere.

Ali to su nekkao svi čuvali za sebe i samo za sebe i nisu htjeli da javno govore o tome. Ali mediji su uspjeli da saznaju i da iskopaju sve što su oni toliko krili.

Kada su mediji počeli da kopaju, uspjeli su da saznaju da Gordana Šaulić nije sama kao što je to sve predstavljeno u javnost, no naime, ona sada ima nekog pored sebe i sada će te vidjeti o kome se radi.

Kako je i sama rekla ali i njena djeca ona je jako ponosna na sebe jer je na ovaj način uspjela da prebrodi ovu situaciju a tokom svega ovoga njena djeca je nisu ostavljali sami ni ti jedan trenutak. Svo vrijeme su bili uz nju, pomagali joj i proces tuge je kraće trajao.

Posebno sada u trenutcima kada je vanredna situacija, Ilda, Sanela i Mihajlo nikako svoju majku ostavili samu nisu jer ona je ugrožena skupina i radi toga su joj pomagali. Imala je sve što joj je trebalo od hrane pa sve do potrebih lijekova.

SVI KAŽU DA TREBA DA BUDE PONOSNA NA DJECU KOJU IMA I KOJU PODRŠKU JE DOBILA OD NJIH.

Izvor: infopedija.com

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock