GOCA ŠAULIĆ – Prodaću KUĆU od ŠABANA i GOTOVO, ovoliko TRAŽIM za nju, NI CENTA MANJE! Evo kako izgleda… - BH-Magazin
Showbiz

GOCA ŠAULIĆ – Prodaću KUĆU od ŠABANA i GOTOVO, ovoliko TRAŽIM za nju, NI CENTA MANJE! Evo kako izgleda…

Goca Šaulić, udovica legendarnog Šabana Šaulića navodno prodaje luksuznu porodičnu vilu na Dedinju u kojoj je porodica živjela od 2014. godine. Odluku o prodaji je donela Goca još prije nekoliko mjeseci, a kćerke Sanela i Ilda i sin Mihajlo navodno su je podržali u tome.

– Kada je Šaban poginuo, nestalo je sve ono što je činilo njihov porodični dom. Dok je bio živ i sam je smatrao da je kuća nepotrebno velika, ali nisu imali srca da je prodaju. Ipak, sve se promijenilo kada je Šaban preminuo. Goca je nakon gubitka supruga patila u toj kući jer je sve podsjeća na Šabana. Zbog svega toga su prije nekoliko mjeseci zajedno zaključili da je prodaja najbolja opcija – rekao je neimenovani izvor i otkrio cijenu.

Navodno, kako tvrdi neimenovani izvor vila se procjenjuje na preko 1.000.000 eura. Ovu vilu na Dedinju kupili 2014. godine, ali su se u nju uselili tek nakon što su je renovirali.

Tada se pisalo da su Goca i Šaban u kupovinu i renoviranje vile uložili oko 1.000.000 eura, a kuća koja će uskoro biti na prodaju posjeduje četiri spavaće sobe, tri kupatila, dve kuhinje, veliku dnevnu sobu i podrum.

– Pored pokušaja da se njihove emotivne rane zacijele, važnu ulogu u cijeloj priči igraju finansije. Dažbine za takvu nekretninu nisu male bez obzira na to što Ildi, Saneli i Mihajlu nije problem da plate sve što je potrebno.

Osim toga, njihova vila procjenjuje se na oko 1.000.000 eura imajući u vidu da je urađena po evropskim standardima i da se nalazi na jednoj od najluksuznijih lokacija u Beogradu – rekao je isti izvor i dodao da je Gocin plan da navodno pređe u jedan od nekoliko stanova koje imaju u vlasništvu, a novac uloži u unosne biznise koje će naslijediti njena djeca i unuci.

– Goca je oduvijek raspolagala finansijama, iako je Šaban bio taj koji je zarađivao novac. Uvijek je znala da postupa s novcem, uštedi i uloži gdje treba. Nikoga ne treba da čudi što i pored bogatstva koje imaju razmišlja o daljim koracima i budućnosti svojih unuka.

Kada je sve stavila na vagu, shvatila je da nema smisla živjeti u vili od čije prodaje može da se napravi posao od kojeg će decenijama poslije živjeti njena djeca i unuci. To što imaju svoje poslove i što su ostvareni ljudi ne mjenja Gocino mišljenje da moraju imati dodatnu potporu za život u izobilju na kakav su navikli. U glavi ima nekoliko opcija, a jedna od njih je ulaganje u izgradnju stambenih i poslovnih objekata, ali se još uvijek ne zna šta će odlučiti. Početkom naredne godine, tačnije u martu, Goca planira da oglasi prodaju vile, pa će se preciznije znati šta su dalji koraci porodice .

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock