Vijesti

VUKANOVIĆ KOD HADŽIFEJZOVIĆA NA FACEU: “Gdje god treba ići autoput Dodik nije dobio glasove; A Bakir…” (VIDEO)

Nebojša Vukanović je kroz priču o spašavanju njegovog djeda u Drugom svjetskom ratu ispričao priču o zajedničkoj sudbini, ciklusima dobrote.

“Da, pradjed tvoje djece, Senade, spasio je u Drugom svjetskom ratu mog djeda a onda ti u ovom ratu otkriješ priču o Srđanu Aleksiću, sve se dešava u Trebinju, mi nismo znali naše priče, ali eto, kako život to radi. Da, Salko Đonlagić je spasio Filipa Vukanovića”, rekao je ovo sinoć u Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović.

A onda ljudsku priču kvari politika: “Bakir je žestoko uzdrman kao i Dodik koji to ne može prikriti. Međunarodna zajednica šuti na sva dešavanja. Inzko Dodiku stalno nabacuje loptu. Dodik će uraditi sve što mu stranci kažu, kao što je pristao na NATO. On je pročitana knjiga odavno. Dodik nije gospodin. Ko je on da odlučuje da neće biti grijanja, da će mijenjati statut”, rekao je i ovo Vukanović

I nastavio: “Gdje god treba ići autoput, u tim mjestima Dodik nije dobio glasove. Nije ih kupio autoputem. Dodik ima ozbiljnih problema, ne može se kontrolisati. Mora otići iz politike. Veliko mi je srce zbog Banje Luke, Bijeljine, ali i zbog Sarajeva.”

(Face TV)

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock