ZGODNA VODITELJICA DOBILA PRIJETNJE UCVILJENE SUPRUGE! „Brak mi se raspao zbog Sanje Kužet!“ - BH-Magazin
Showbiz

ZGODNA VODITELJICA DOBILA PRIJETNJE UCVILJENE SUPRUGE! „Brak mi se raspao zbog Sanje Kužet!“

Jedna žena koja tvrdi da je muž, navodno, zapostavio zbog Sanje Kužet, namjerava da se osveti voditeljici, piše skandal!

„Moj bivši je opsjednut, tjerao me da se oblačim kao ona!“

Naime, muž pomenute žene je školski drug voditeljke Granda i opsednut je njom još iz doba srednje škole. Navodno je i tada proganjao, čak je pričao kako su u to vrijeme, navodno, bili zajedno, a sada je tek odlijepio jer je ona stalno u medijima, pa ga ništa osim nje ne zanima. Čak navodno planira da je negdje sačeka i da joj kaže šta osjeća!

– Ta njegova žena se žalila da je maltretirao i tjerao da se oblači i ponaša kao Sanja. Tražio je da promijeni lični opis, samo da ga bar malo podsjeća na voditeljku, kupovao joj haljine kao Sanjine, tjerao je da menja glas i da priča kao Sanja, ma ludilo – objašnjava izvor tabloida SCANDAL! i dodaje:

– Žena je očajna, razvodi se i malo je i nervno popustila. Čas priča kako će da se osveti Sanji, čas je upozorava da se pazi tog čovjeka jer, kako je navela, on se sve više ponaša kao psihopata i ne bi je čudilo ako bi napravio neku ludost. U svakom slučaju, priča zvuči jezivo ako ta žena ne izmišlja, a Sanja bi mogla da pripazi, čisto predostrožnosti radi. Svašta se danas dešava, pa nije zgoreg da bude na oprezu.

Izvor: expresstabloid.ba

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock