UHAPŠEN ĐORĐE ĆULUM: Ozloglašeni razbojnik "pao" u Švajcarskoj i VEČERAS TAJNO deportovan u BiH - BH-Magazin
Vijesti

UHAPŠEN ĐORĐE ĆULUM: Ozloglašeni razbojnik “pao” u Švajcarskoj i VEČERAS TAJNO deportovan u BiH

Đorđe Ćulum, bjegunac za kojim je bila raspisana međunarodna potjernica u strogoj tajnosti večeras je smješten u KPZ Banjaluka

Đorđe Ćulum bjegunac za kojim je bila raspisana međunarodna potjernica u strogoj tajnosti večeras je smješten u KPZ Banja Luka.Ćulum je nedavno uhapšen u Švicarskoj i to po potjernici Okružnog suda Banja Luka. Potjernica je raspisana krajem prošle godine nakon što se Ćulum nije pojavio na dva ročišta u predmetu “Trezor”, gdje mu se sudi za milionske oružane pljačke zajedno sa saučesnicima.

Ćulumu se sudi da je bio pripadnik organizovane kriminalne grupe koja je od 2008. do 2011. izvršila više oružanih pljački na području Banje Luke i Prijedora.

U ovim pljačkama ukradeno je oko dva miliona maraka. Grupa je optužena i za milionsku pljačku Komercijalne banke u centru Banje Luke.

Direktor Sudske policije Republike Srpske Željko Dragojević potvrdio je da je Ćulum danas avionom sletio na Aerodrom Sarajevo, nakon čega su ga službenici Sudske policije sigurno sproveli u banjalučki zatvor, piše Srpskainfo.

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock