U BEOGRADU UHAPŠEN KONTROVERZNI BIZNISMEN I PJEVAČ IZ SARAJEVA: Danijel Džafić iza rešetaka! - BH-Magazin
Vijesti

U BEOGRADU UHAPŠEN KONTROVERZNI BIZNISMEN I PJEVAČ IZ SARAJEVA: Danijel Džafić iza rešetaka!

U automobilu S.M pronađena je poluatomatska snajperska puška M-76, koju je policija oduzela. O svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT-a u Beogradu.

Dana 19.10 u 14:40 u ulici Dr. Ivana Ribara u visini broja 68-82, Novi Beograd, Danijel Džafic, kontroverzni sarajevski biznismen je u društvu S.M (32) iz Užica sa više udaraca u glavu drškom pištolja, nanio lakše tjelesne povrede D.N (29) iz Beograda.

Nakon obračuna Džafić i njegov prijatelj udaljavaju se sa lica mjesta.

Samo nakon sat vremena od obračuna, pripadnici policijske stanice Novi Beograd, u kafiću nedaleko od mjesta događaja zatekli su i lišili slobode D.Dž.(40) S.M(32) te još 3 osobe N.L (33) i S.M (37) sa Pala i D.S (26) iz Kragujevca.

U automobilu S.M pronađena je poluatomatska snajperska puška M-76, koju je policija oduzela. O svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT-a u Beogradu.

Iz PU Novi Beograd su naveli da je Danijel Džafić bio odlikovani pripadnik Vojske Jugoslavije, više puta nagrađivani snajperista vojne policije, što povezuje Džafića sa nađenim oružjem u gepeku.

(drugi s desna na slici)

“Ja sam u drugom stanju. Nasekirana sam i pod šokom. Znam da je Danijel otišao u Beograd da završi nešto vezano za kupovinu novog stana u Novom Beogradu. Kako i zašto je uhapšen, ni sama ne znam. Kontaktirajte advokata” izjavila je Amera Fočo-Džafić supruga uhapšenog biznismena iz Sarajeva za portal Crna-Hronika.

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock