Lifestyle

Moj muž je 28 godina mlađi od mene, ja imam 49, on 21: “Bila sam mu profesorica, radi njega sam se razvela”, sad sam u drugom stanju, ŠTA DA RADIM?

Svi smo svjedoci trenda današnjice, da mlađe djevojke budu sa starijim muškarcima. Najčešći razlog tome je njihov status, moć, pokloni i putovanja.

Sa druge strane, sve češće se javljaju veze gdje su žene starije od muškaraca. Najčešće je to slučaj kod udatih žena, koje traže mlađe muškarce, da se sa njima ‘ižive’, i da ubiju monotoniju u braku.

Prije nekoliko godina, kroz medije je odjeknula vijest, kako je nastavnica iz Hrvatske u vezi sa svojim učenikom. Oni su se zbog zakona morali preseliti u Beč, gdje i sada žive. Dobili su dijete, a on ide u srednju školu.

Također, još jedan sličan slučaj dolazi iz Srbije. Naime, četrdesetdevetogodišnja žena je našla sebi dvadesetjednogodišnjeg ljubavnika. Sve je uz zahtjev za razvod ispričala svom mužu. Sada njih dvoje žive zajedno, a cijela njena porodica se odrekla nje, jer ne mogu da vjeruju da je u vezi sa mladićem kojem može biti majka.

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock