Vijesti

MAFIJAŠKA OSVETA: Otkriven motiv SUROVE SAČEKUŠE za člana Pink pantera; OVU PORUKU poslali su Šarcu pa ispalili mu METAK U GLAVU!

Aleksandar Šarac (35), koji je bio član bande “Pink Panter”, navodno je bio na meti jedne kriminalne grupe iz Beograda, čiji pripadnici su ga proglasili za cinkaroša i upućivali mu prijetnje preko društvene mreže Instagram, nazivajući ga “nezaštićenim svjedokom-saradnikom”! Šarac je teško ranjen u subotu u garaži TC “Ušće” na Novom Beogradu. Njemu je napadač prišao s leđa i ispalio mu dva hica u potiljak.

Pištolj s prigušivačem

– Napadača su snimile kamere. Bio je obučen u crvenu jaknu, farmerke i patike. Imao je crni kačket, hiruršku masku i rukavice i crnu torbicu preko ramena, u kojoj je krio pištolj sa prigušivačem. Kamere su ga snimile kad je ušao u centar na jedan od regularnih ulaza za kupce, a potom i dok je ulazio u garažu i bežao posle pucnjave – kaže izvor i dodaje:

UVIĐAJ NA MJESTU ZLOČINAFOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

– Jedan pravac istrage usmjeren je na sukob koji je Šarac navodno imao sa kriminalnom grupom sa kojom je jedno vrijeme sarađivao. Navodno, pripadnici grupe su počeli da sumnjaju da je Šarac namjestio hapšenje njihovim članovima. Izvor otkriva da su nedavno na jednoj navijačkoj stranici na Instagramu osvanule fotografije Aleksandra Šarca sa propratnim tekstom, koji su pojedini tumačili kao otvorenu prijetnju.

ALEKSANDAR ŠARAC FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Imate zaštićene i nezaštićene svjedoke-saradnike. Predstavljamo vam jednog običnog cinkaroša, tj. nezaštićenog – Aleksandra Šarca! Počeo je sa cinkarenjem davne 2011, kada je na 200 grama jedne supstance nađen njegov DNK, ali, naravno, neko drugi je odgovarao za to – stoji, između ostalog, u objavi ispod slike Aleksandra Šarca na kojoj je sa suprugom. U pomenutom tekstu navodi se i da je Šarac “tokom boravka u zatvoru bio blizak sa nekim čuvarima i namještao ljude”.

Navijači i narkotici

Izvor kaže da se provjerava da li ove objave imaju veze sa pokušajem ubistva, kao i ko stoji iza pomenutog profila.

– Šarac ima dosije, hapšen je više puta. Nije krio da je navijač Partizana, a sumnja se da se u posljednje vrijeme povezao sa navijačkim frakcijama i navodno ušao u posao sa narkoticima – objašnjava izvor i dodaje da je Šarac pričao da ima neku firmu, ali i da je ušao u rukovodstvo jednog fudbalskog kluba.

Peti put izbegao smrt

Pucali na njega, bacali mu bombe, ubili zeta

Ovo nije prvi put da se Šarac našao na meti napadača. Izvor kaže da je u subotu peti put izbjegao smrt.

– Na njega su pucali 2011. dok je sedeo na terasi, jednom su mu podmetnuli bombu pod auto, a jednom bacili bombu u dvorište. Sumnja se da je bio na meti plaćenog ubice Čabe Dera u januaru 2019, kada je ubijen njegov zet Nebojša Marković. Tada se sumnjalo da je prava meta bio Šarac, ali da je atentator pogrešio – objašnjava izvor.

Izvor: slobodna-bosna.ba

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock