Zanimljivosti

OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Atraktivna influenserica koju prati 170.000 ljudi, kandidatkinja na predstojećim izborima u BiH

Emina je jedna od najpopularnijih djevojaka na društvenoj mreži Instagram u BiH.

Emina Jahić (22) iz Tuzle je Instagram zvijezda koju prati 170.000 ljudi, a kandidovala se i na predstojećim izborima u našoj zemlji.

Emina je kandidatkinja Demokratske fronte za Gradsko vijeće Tuzle, a i jedna je od najpopularnijih djevojaka na Instagramu u BiH. Upravo na ovoj mreži Emina je najavila svoju kandidaturu.

View this post on Instagram

Poštovani prijatelji, Želim Vas obavjestiti da sam kandidat Gradskog odbora DF Tuzla na listi za Gradsko vijeće, pod rednim brojem 28. Kao mlada osoba, svjesna sam položaja mladih u današnjem društvu kao i problema sa kojima se svakodnevno susrećemo. Stoga, kao predstavnik Foruma mladih DF, fokus mog djelovanja biti će poboljšanje položaja mladih. Jedan od problema na koji se želim fokusirati, a sa kojim se većina susreće je sticanje prvog radnog iskustva kao preduslov za dalje zapošljavanje. U narednom periodu, želim čuti Vaše probleme i prijedloge kako bi se zajedničkim snagama izborili za svoja prava i poboljšali svoj položaj u društvu. Pored toga, radit ću i na poboljšanju uslova života svih nas u mjesnim zajednicama koje pripadaju gradu Tuzla, te uz Vašu pomoć, napraviti od naše Tuzle bolje mjesto za život. S poštovanjem, Jahić Emina

A post shared by Emina Jahić 👑 (@emiinajahic) on

– Želim vas obavijestiti da sam kandidat Gradskog odbora DF-a Tuzla na listi za Gradsko vijeće, pod rednim brojem 28.

Kao mlada osoba, svjesna sam položaja mladih u današnjem društvu, kao i problema s kojima se svakodnevno susrećemo. Stoga, kao predstavnik Foruma mladih DF-a, fokus mog djelovanja bit će poboljšanje položaja mladih.

View this post on Instagram

daydream 💭

A post shared by Emina Jahić 👑 (@emiinajahic) on

Jedan od problema na koji se želim fokusirati, a s kojim se većina susreće je sticanje prvog radnog iskustva kao preduslov za dalje zapošljavanje. U narednom periodu, želim čuti vaše probleme i prijedloge kako bismo se zajedničkim snagama izborili za svoja prava i poboljšali svoj položaj u društvu”, prenosi “Oslobođenje”.

“Pored toga, radit ću i na poboljšanju uslova života svih nas u mjesnim zajednicama koje pripadaju Gradu Tuzla te, uz vašu pomoć, napraviti od naše Tuzle bolje mjesto za život”, napisala je Jahić na Instagramu.

View this post on Instagram

daydream 💭

A post shared by Emina Jahić 👑 (@emiinajahic) on

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock