Showbiz

Ponovo je raspametila svoje fanove: Nives Celzijus zaplesala u najužim hlačicama (VIDEO)

“Kavica je gotova, a sada se bacamo na trening”, rekla je pjevačica i spisateljica Nives Celzijus u videu i zaplesala u najužim hlačicama i topu za vježbanje.

Svestrana Nives Celzijus (38) na društvenim mrežama svakodnevno pokazuje kako radi kućanske poslove, pozira u kupaćim kostimima, kuha, a u posljednjoj objavi pokazala je i kako pleše.

Na sebe je nabacila najuže kratke hlačice i top, a osim plesnih vještina pokazala je i kako izgleda bez trunke šminke.

– Kavica je gotova, a sada se bacamo na trening – rekla je i zaplesala.

Nedavno je Nives svoje pratitelje ‘počastila’ i fotografijom u minijaturnom kupaćem kostimu koji je više otkrivao no što je sakrivao. Oduševila je naročito muški dio obožavatelja.

Video pogledajte OVDJE

No, bilo je i fanova koje je ‘zavela’ bujnim poprsjem.

– Realno smatram da ulazak u život jedne takve dame poput tebe je blagoslov za muškarca, nešto što uljepšava i čini život boljim, kvalitetnijim i ispunjenijim. Pravi sretnik je onaj kojem ti podariš ljubav te sve ono najbolje koje slijedi iza toga: brak, dijete, osjećaj pripadnosti jedno drugome. Kad bih ja imao ženu u životu kao što si ti, ne bi mi niti jedna druga bila želja ni potreba jer niti jedna nije ti i nikad neće biti. Prema takvoj dami bih se uvijek odnosio kao prema princezi jer ti to zaista i jesi – napisao joj je očarani pratitelj. No, poput mnogih, i on je ostao uskraćen za Nivesin odgovor.

Izvor: 24sata.hr

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock