Javnost ogorčena: Slučajno kameru ostavio upaljenom, a onda imao se*s sa sekretaricom (VIDEO) - BH-Magazin
Vijesti

Javnost ogorčena: Slučajno kameru ostavio upaljenom, a onda imao se*s sa sekretaricom (VIDEO)

Ovaj kompromitirajući video u javnost je navodno pustio jedan od učesnika konferencije, a on je, očekivano, postao viralan

Jedan od najvećih incidenata tokom pandemije koronavirusa dogodio se na Filipinima, gdje je jedan visokopozicionirani političar napravio kiks koji će se još dugo prepričavati.

Naime, on se usred konferencijskoga poziva putem platforme Zoom upustio u seks sa svojom sekretaricom, a sve su to gledali u živome prijenosu njegovi sagovornici.

Bio je to jedan od regularnih sastanaka lokalne uprave, koji se već neko vrijeme održavaju na daljinu iz svima već znanih razloga, dok se konferenciji nije (očito ne znajući) pridružio, ni manje ni više, nego njihov šef Jesus Estil, piše The Sun.

Glavna tema u svim medijima

Predsjednik lokalne uprave na Filipinima pojavio se na ekranu usred žestoke akcije s djevojkom, za koju se kasnije ispostavilo da je njegova sekretarica. U izvještajima filipinskih medija stoji kako se Estil nije uspio snaći s modernom tehnologijom pa je greškom ostavio uključenu kameru i tako omogućio da njegova privatna akcija postane javna.

Inače, ovaj kompromitirajući video u javnost je navodno pustio jedan od učesnika konferencije, a on je, očekivano, postao viralan u cijelome svijetu. O tome seks skandalu neviđenih razmjera već se naveliko govori čak i u političkim talk show programima.

(Tuzlanski.ba)

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock