Lukavac: Raspisana potraga za 15-godišnjakinjom - BH-Magazin
Vijesti

Lukavac: Raspisana potraga za 15-godišnjakinjom

Iz Uprave policije MUP-a TK za Tuzlanski.ba je potvrđeno da je u toku potraga za 15-godišnjakinjom čiji je nestanak jučer prijavljen Policijskoj stanici u Lukavcu.

“U ponedjeljak oko 19:40 sati u prostorije PS Lukavac lično je pristupio S.N. i prijavio osobu inicijala D.M. rođenog 1984. godine na području općine Lukavac, da je odveo njegovu 15-godišnju kćerku. Za 15-godišnjakinjom je raspisana potraga, a o svemu je obaviješten u dežurni tužilac i Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona po čijim uputama postupaju službenici Odjela kriminalističke policije. Policijska uprava Lukavac poduzima sve potrebne mjere i radnje u rasvjetljavanju ovog slučaja” – kazala je Amra Kapidžić glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK.

Na društvenoj mreži Facebook objevljen je post sa fotografijom i imenom djevojčice za kojom je raspisana potraga i mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa njenim nestankom da mogu kontaktirati broj telefona 062 005 028 ili pozvati policiju na 122 ili 035 250-011.

🔴🔴VAŽNO🔴🔴LUKAVAC
Djevojčica nestala jučer u poslijepodnevnim satima, molim bilo koga ako je vidi da se javi na broj…

Posted by Emira Nukić on Utorak, 7. July 2020.

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock