VUČIĆEV KABINET DEMANTIRAO GLASINE: "Predsednik je dobro, ukoliko se desi bilo kakva promena, obavestićemo javnost" - BH-Magazin
Vijesti

VUČIĆEV KABINET DEMANTIRAO GLASINE: “Predsednik je dobro, ukoliko se desi bilo kakva promena, obavestićemo javnost”

– Predsednik Vučić je dobro, a ukoliko se desi bilo kakva promena u zdravstvenom stanju, obavestićemo javnost o tome, kao i do sada. Zahvaljujemo na brizi – odgovorila je Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsjednika, na pitanje “Blica” o zdravstvenom stanju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsjednik Srbije trebalo je da ovog vikenda bude u Washingtonu (SAD), ali je sastanak sa specijalnim izaslanikom američkog predsjednika Donalda Trumpa za dijalog Beograda i Prištine odgođen zbog toga što su učešće na njemu otkazali i kosovski predsjednik i premijer Hašim Tači i Avdulah Hoti.

Vučić je, također, početkom sedmice namjeravao sudjelovati na regionalnom sastanku Proces Brdo – Brioni, koji je trebalo da se održi u Brdu kod Kranja u Sloveniji, ali je slovenski predsjednik Borut Pahor otkazao skup zbog pogoršane epidemiološke situacije u regionu.

Ranije danas, potvrđeno je prisustvo koronavirusa kod direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića, predsjednice Skupštine Srbije Maje Gojković i ministra odbrane Aleksandra Vulina pa su krenule glasine da je i predsjednik Vučić zaražen koronavirusom i da se ponovo testirao, kao i ostali članovi njegovog kabineta koji su bili u kontaku sa Majom Gojković, Aleksandrom Vulinom i Markom Đurićem.

No, Suzana Vasiljević, savjetnica za medije predsjednika Srbije, kazala je za beogradski “Blic” da je Aleksandar Vućić dobro i da će, ako se dese neke promjene, o tome obavijestiti javnost.

Izvor: slobodna-bosna.ba

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock