Vijesti

Srbija: Nakon žustre rasprave između Čede Jovanovića i Cece, pjevačica napustila studio (VIDEO)

Svetlana Ceca Ražnatović napustila je emisiju na TV Pink u kojoj je gostovala i prije nego što se završila, poručujući da “manipulatorske gluposti neće da sluša”. Ona je zgrabila mobilni telefon sa stola, ustala, odmahnula rukom i išetala iz studija.

Sukob Cece i Čede Jovanovića je prešao na drugi nivo.

– Doživjela sam sve i svašta. Zašto. Zbog takvih kao što ste vi – rekla je Svetlana Raznatović Čedomiru Jovanoviću.

Čeda je onda pitao Zašto policija nije otišla kod Lepe Lukić, kad je ubijen Zoran Đinđić i dodao da je to zato što nije imala veze sa njegovim ubicama.

Ceca mu je dobacila: A ja sam imala, isto koliko i vi.

– Ja da ćutim neću. Ti ljudi kojih se vi danas odričete bili su više vaši drugari nego moji, ja sam ih poznavala godinu dana, vi ste se družili sa njima, ja ih se ne odričem ni dan danas. To je vaš problem. Vi ste vadili Legiju iz zatvora. Ko je vodio Spasojeviću ženu i dijete u CZ imam svjedoke, vi. Držali ste me 4 mjeseca u zatvoru. Sram vas bilo. Ja sam vas odavno prepustila Bogu i božjoj pravdi. Da nije srušio Šilerovu, sada je mogao na Hacijendu kod Spasojevića na ljetovanje – rekla je Ražnatovićeva.

Odmah je uslijedio odgovor.

– Previše dugo vi trajete da biste bili tako naivni. Znate dobro koliko lažete kada govorite o mojim prijateljima – naglasio je Jovanović.

– Vidi se gdje ste vi sada, a gdje sam ja, ja sad gdje god da odem mogu da skupim 150.000 ljudi, a vi ne možete da pređete cenzus – dodala je pjevačica.

Jovanović je odmah dobacio: Vi niste bili u zatvoru zbog pjevanja. U Šilerovoj sam dva puta bio.

U to se uključio i Željko Mitrović i rekao da se vlast poslije ubistva Đinđića ogriješila o Cecu Ražnatović.

Izvor: Tuzlanski.ba

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock