ISPOVJEST: “Evo kako me je slomila “predebela” djevojka”

227

“Evo kako me je slomila “predebela” djevojka… Smuvao sam je iako je u tom momentu imala skoro 90 kilograma a visoka je 173. Simpatična je i slatka u licu, ali ono što me je definitivno privuklo su njene osobine, karakter, pozitivnost, spretnost..

Bio sam očaran svim tim i vremenom počeo da osjećam nešto više prema njoj iako mi je okolina govorila da sam lud, vidim li kolika je, na šta liči, pojela bi me kad je najsitija i ostalo. Nisam njih slušao, već svoje srce i apsolutno mi nije bilo bitno ko šta misli i kaže.

Nakon nekih skoro godinu dana naše veze, odluči ona naprasno da smrša, da trenira, koriguje ishranu, jednostavno da počne da radi na svom izgledu i ijtelu. Bio sam joj u svemu tome najveća podrška i kao i uvek uz nju.

Kada je smršala 25 kilograma počela je da se oblači provokativno, da izlazi stalno bez mene i tako me prije 3 mjeseca ostavi zbog drugog. Osjećam se izdano.”

BONUS ISPOVIJEST:

“Prije dvije noći muž je htjeo da me baci sa balkona… živimo na 11-om spratu solitera. Ovo mi je drugi brak i mislila sam da gore od prvog muža ne mogu da nađem, ali ova 3 mjeseca koliko sam sada u braku gora su mi od 15 godina koliko sam patila u prvom.

Zgrabio me za kosu i bukvalno odvukao do ruba balkona zato što sam mu rekla da želim da se razvedemo.

GROZNO… Na rubu balkona me pitao “Jel stvarno želiš da me ostaviš???” i gurnuo me preko. I sad se tresem od straha. PSIHOPATA! Da sam barem ranije znala kakav je…

Živa iz braka neću izaći, tako mi je rekao! Ne znam šta da radim… više njegove svakodneven ispade ne mogu trpiti, nejgovo alkoholiziranje, maltretiranje, a moram, jer ga ne mogu, NESMIJEM ostaviti.”