PIJE PSIHIJATRIJSKE LIJEKOVE I NE ODGOVARA ZA SVOJE POSTUPKE: Žestok okršaj Miljane i Marka, nakon čega je uslijedilo izbačenje iz Bijele kuće! (VIDEO)

Ponovo napravila haos

194

Miljana Kulić sinoć je, odlukom produkcije, izbačena iz rijalitija “Zadruga 3”.

Neposredno prije izbacivanja, Miljana je stupila u žestok sukob sa Markom Miljkovićem. Ona je Marka uhodila po imanju i provocirala, a situacija se privremeno smirila kada je počela emisija u kojoj su zadrugari gledali snimke iz prethodne sedmice.

U jednom trenutku, ponovo je počela svađa imeđu Miljane i Marka. Ona je uzela flašu vode i polila Miljkovića, a on joj je uzvratio još žešće.

Marko je ispolivao Miljanu, a za sve to vrijeme, njih dvoje su se čašćavali uvredama i prijetnjama.

– Malo da te brčnem! – rekao je Marko dok je polivao vodom.

Miljana je zaprijetila Marku da će mu “polomiti glavu” i “polomiti vilicu”, a napomenula je i da pije psihijatrijske lijekove i da ne odgovara za svoje postupke. Ubrzo, obezbjeđenje je izvelo uplakanu i uznemirenu Miljanu iz Bijele kuće, kako bi se strasti smirile.

Nešto kasnije, voditelj Milan Milošević je saopštio da je Miljana izbačena. Sinoćna svađa i polivanje sa Markom bili su, ipak, samo posljednja kap koja je prelila čašu, a na odluku produkcije nesumnjivo je uticalo nedolično ponašanje Miljane Kulić u dužem vremenskom periodu.