Vijesti

GDJE GOD DOĐE NAPRAVI PROBLEM: Dodik danas žestoko napao novinara Vladimira Kovačevića koji je ranije brutalno pretučen na ulici (VIDEO)

BN TV najoštrije osuđuje današnji verbalni napad Milorada Dodika na novinara naše kuće Vladimira Kovačevića, navodi se na početku saopštenja BN televizije.

Dodik je Kovačevića i BN TV nazvao izdajnicima samo zato sto su ga pitali da li je ova blokada ozbiljna i da li će ostati dosledan u svojim odlukama.

Dodikov verbalni napad na našeg novinara, potvrda kabadahijskog ponašanja Milorada Dodika, koji je još jednom ponizio sebe, ali i instituciju koju predstavlja.

Umjesto da uzme u zaštitu novinara i traži od nadležnih da pronađu nalogodavce, koji su pokušali da ubiju Vladimira Kovačevića, Milorad Dodik je danas osuo verbalnu “paljbu” na Kovačevića, koji je samo radio svoj posao.

Ovim užasnim činom, Dodik je svim zaposlenima u BN TV stavio metu na čelo i time pozvao na linč.

Sramno je da Dodik koji obavlja najvišu državnu funkciju nasrće na novinare koji samo rade svoj posao. Ovim je Dodik pokazao svoju nemoć, da nema odgovora na pitanja koja mu novinari BN TV postavljaju u ime javnosti.

BN TV koja stoji iza svojih novinara i dalje će insistirati na profesionalnom i objektivnom pristupu svim društvenim i političkim temama.

Dodik da ima morala i časti,kao i odgovornosti prema građanima ne bi se kabadahijski ponašao nego bi profesionalno i odgovorno radio posao, koji su mu građani povjerili, a koji je podložan kritici i sudu javnosti, zaključuju u saopštenju iz BN televizije.

Kako je izgledao Dodikov verbalni napad i optužbe na novinara BNTV Vladimira Kovačevića pogledajte ovdje:

(slobodna-bosna.ba)

Related Articles

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Molimo Vas isključite AdBlocker kako bi ste mogli uci na sajt