DODIKOVA MASOVNA HIPNOZA: Oglasio se i Savez ratnih vojnih invalida RS-a; Evo šta su rekli o Ustavnom sudu BiH

166

Savez ratnih vojnih invalida (RVI) Republike Srpske ocijenio je da je oduka Ustavnog suda BiH u vezi sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu neustavna i usmjerena na destabilizaciju i rušenje Srpske.

– Danas je na meti poljoprivredno zemljište, a sutra šuma, rijeke i druga prirodna i privredna bogatstva RS-a. To je sračunata namjera bošnjačke politike podržana od sudija u Ustavnom sudu BiH koji su se kao i uvijek do sada stavili u službu bošnjačke politike – saopšteno je iz Saveza RVI.

Savez je dao punu podršku predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović, srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, predsjedniku Narodne skupštine Nedeljku Čubriloviću i drugim zvaničnicima iz Srpske koji su jednoglasno donijeli zaključak da predstavnici Republike Srpske u institucijama BiH obustave rad na odlučivanju o bilo kojem pitanju iz nadležniosti zajedničkih institucija sve dok ne bude usvojen zakon o Ustavnom sudu BiH u kojem neće biti stranih sudija.

Iz Saveza ratnih vojnih invalida traže od srpskih poslanika u Narodnoj skupštini da na posebnoj sjednici budu jedinstveni o ovom pitanju i da zaključci u potpunosti budu sprovedeni.

Izvor: slobodna-bosna.ba

Loading..