Utegnuta do bola: Kim istakla sve svoje obline od kojih zastaje dah…

185

Ipak, sestre se nisu našle samo zbog uživanja i šopinga, već su se pojavile s TV ekipom kako bi snimile novu epizodu rijaliti programa “Keeping Up With The Kardashians”

Kim Kardašijan (Kardashian) je pokazala svoje obline, po kojima je postala poznata, u braon pantalonama i rolci. Gornji dio odjeće je uvukla u pantalone, pa su njena stražnjica i grudi još više došle do izražaja.

Kim je, naime, “uhvaćena” dok je išla sa sestrom Kloi Kardašijan (Kloe Kardashian) u šoping.

Ipak, sestre se nisu našle samo zbog uživanja i šopinga, već su se se pojavile sa TV ekipom kako bi snimile novu epizodu rijaliti programa “Keeping Up With The Kardashians”.

Snimljene su kako ulaze u radnju s igračkama, iako nijedno dijete nije bilo s njima. Kim je kosu vezala u rep, a zatim uplela dugu kiku, a šminka joj je bila perfektna. Upotpunila je svoj izgled braon čizmama do članka , a nakon kupovine se odmah vratila u auto.

Kloi je, s druge strane, obukla teksas farmerke i mantil, dok je ispod mantila nosila korzet od istog materijala. Izgled je upotpunila naočalama za sunce u svijetloplavoj boji i velikim halkama na ušima. Vezala je visok konjski rep i zalizala kosu unazad. Obula je štikle sa zmijskim printom, dok je u rukama nosila braon novčanik.

Izvor: Avaz.ba

Loading..