Lifestyle

UHAPŠENA MLADA ANA (22), RADILA KAO NASTAVNICA: Slala učeniku fotografije golotinje, od jula imala se*s sa njim, oral najviše!

Nastavnica (22) iz Južne Karoline i mama djeteta od godinu dana, optužena je zbog s€ks afere sa 16-godišnjim đakom i slanje svojih fotografija sa intimnim detaljima. Ona je dječaku slala fotografije više od tri mjeseca.

Ana Paton (22) učiteljica engleskog jezika u srednjoj školi Lamar, uhapšena je u ponedeljak pod optužbom da je s€ksuàlηo napastvovala učenika (16) i da mu je slala nepristojni materijal osobi mlađoj od 18 godina što je krivično djelo zlostavljanja maloljetnika.

Prema nalogu za hapšenje iz šerifske kancelarije okruga Darlington, Paton je između 1. oktobra 2019. i 11. januara 2020. imala séksuâlηe odnose i orälηi sëks sa tinejdžerom.

Paton, koja ima malog sina, takođe je optužena da je slala fotografije 16-godišnjaku preko različitih naloga na društvenim mrežama. Dokumenti, na koje se poziva SCnov.com, optužuju nastavnicu da je dječaku slala tekstualne poruke kako bi ga privukla da ima séks sa njim.

Paton je pritvorena na osnovu dokaza prikupljenih tokom istrage i izjava žrtve nadležnim organima. 22-godišnja djevojka je zadržana u pritvoru. U jeku hapšenja, lokalna školska oblast je Paton stavila na administrativni otpust dok se ne zaključi slučaj.

Prema njenom Facebook nalogu, Paton je angažovana kao nastavnica u srednjoj školi Lamar 7. jula 2019. godine.

Završila je Univerzitet Francis Marion, mali fakultet za slobodnu umjetnost u Južnoj Karolini, u proljeće 2019. godine nakon što je napisala svoju tezu o korišćenju nacističke propagande u njemačkim školama tokom postojanja Trećeg rajha.

Prema Facebook postu iz novembra 2018. godine, Paton je za vrijeme boravka na fakultetu bila potpredsjednica FMU Honors i bila je u upravnom odboru dobrotvorne organizacije koja pomaže hraniteljskim porodicama.

Izvor: Alo.rs

Related Articles

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Molimo Vas isključite AdBlocker kako bi ste mogli uci na sajt