SVI GLEDAJU U NJU: Operisala grudi čak četiri puta, u njih je uložila 20.000 EURA

251

Mislim da bi svi oni koji se žele operirati, trebali učiniti to, ali trebali bi paziti na svoje zdravlje jer ako se podvrgnete desetak zahvata, vaše tijelo može biti pod velikim pritiskom, rekla je Elisa…

Britanska starleta Katie Price (41) koja se potpuno izobličila operacijama, poslužila je kao primjer Elisi Selini Albrich (25) iz njemačkog Düsseldorfa. Na društvenim mrežama ima više od 350.000 pratitlaca, a sve, ističe ona, zahvaljujući svom poprsju u koje je ugradila implantate u vrijednosti od 20.000 eura.

O zahvatu je Elisa počela razmišljati još kad je imala 15 godina zato što je bila izrazito nezadovoljna svojim malim grudima. Na prvu operaciju otišla je s 18 godina i odmah povećala grudi iz veličine A u H.

– Uvijek sam htjela imati velike grudi, a nisam ih imala uopšte. Ponekad su mi dječaci govorili da ih uopšte nemam i slične stvari, ali to me nije previše diralo, nisam to shvatala ozbiljno. Uvijek sam gledala djevojke koje su imale grudi i divila im se, mislila kako predivno izgledaju i odlučila da ih i ja želim imati. Jednostavno mi se to sviđa. Mislim da je Katie Price ta koja je najviše uticala na mene i mislila sam za nju da je oduvijek predivna – izjavila je Elisa.

Šest mjeseci nakon prve operacije otišla je na drugu jer nije bila zadovoljna, da bi onda 2014. otišla na treću i kako je rekla, posljednju. Tako je barem ona mislila da će biti, ali samo dvije godine nakon došlo je do komplikacija i ponovno je operisana.

Sada je zadovoljna veličinom i izgledom, ali je svjesna na rizik i opasnosti koje bi se mogle javiti zbog previše operacija.

(Espreso.rs)

Loading..