ISPOVIJEST RASPUŠTENICE: Petkom nosim animal print i napaljenja sam, a jedna stvar me dovodi do LUDILA!

680

Džejn (43) je očajna, jer joj ćerke prijete da će je se odreći ako se ponovo spetlja sa nekim muškarcem i ako samo pomisli da ima s€ks.

Ovo je njena šokantna priča.

– Imam dvije prelijepe kćerke. Jedna ima 23, a druga 25 godina. Njihovo mišljenje je da ja u svojoj 43. godini treba da prestanem da farbam kosu, da se sređujem, da imam s€ks i da treba da se oblačim kao sredovječna žena, da ne kažem baba.

Zašto bih to učinila? Još uvijek izgledam dobro, petkom uveče u gradu nosim animal print i odlično mi stoji. Muškarci me i dalje zagledaju. Još uvijek sam srećna, napaljena i zabavna. Pa, ja sam pravi s€ks simbol – otpočela je svoju ispovijest Džejn.

– Ćerke kažu da se još uvijek nisu oporavile od mog prethodnog raskida iz 2017. godine. Doduše taj rastanak i jeste bio traumatičan za sve nas zato što me je moj bivši progonio i prijetio mi mjesecima. Čak je i policija bila uključena u sve to i bilo je potrebno nekoliko sudskih odluka kako bi se sve smirilo i konačno me je ostavio na miru.

Prevazišla sam to. Platila sam sve svoje dugove iz prošlosti i konačno imam samopouzdanje. Moj bivši sada živi na drugoj strani zemaljske kugle i meni ruže opet cvjetaju. Ali moja djeca ne doživljavaju to tako. Kažu da još uvijek pate od emocionalnih posljedica mog raskida i ne žele da imam ljubavnika ponovo. U stvari pretile su mi da će me se odreći ako se ikada ponovo zaljubim. Očigledno je da je moj ukus za muškarce užasan i da ja uopšte nemam pravi odabir.

Ponekad sam tužna zbog toga. Možda i jesu u pravu. Odmetnik sam u duši i izgleda da privlačim samo loše momke. Trenutno imam dva obožavatelja koji jedva čekaju da me izvedu na sastanak i drago mi je da sam i dalje poželjna – priča ona i dodaje:

– Problem sa mojim kćerkama je taj što su uzdržane i sve shvataju preozbiljno. Obije su udate i imaju svoju djecu, ali mi se čini da su previše zrele za svoje godine. Ja nisam kao one. U njihovim godinama bila sam mnogo više otkačena i zabavna. Zašto bih ostala kod kuće i čuvala njihovu djecu kada mogu da izlazim i nastavim svoj život? – pita se Džejn.

– Prije neko veče sam imala sukob sa starijom kćerkom koja mi je rekla da sam naivna i glupa i da ne treba nikome da vjerujem s obzirom na svoju prošlost. Zašto ne mogu da se razvedre i da me ostave na miru?! – završava šokantnu ispovijest DŽejn i traži pomoć da bi rešila svoj problem.

(Espreso.rs)

Loading..