IMAM 40 GODINA, BILA SAM SAMA, DOŠLA SU DVA MAJSTORA DA POPRAVE KOTAO: Ispovijest žene koja ostavlja bez daha! - BH-Magazin
Lifestyle

IMAM 40 GODINA, BILA SAM SAMA, DOŠLA SU DVA MAJSTORA DA POPRAVE KOTAO: Ispovijest žene koja ostavlja bez daha!

Sve je počelo normalno…

Jedna udata gospođa objavila je svoju ispovijest…

“Prošle sedmice su nam došla dva majstora da poprave kotao na pelet…

Muž i stariji sin su bili na poslu, a ćerka na fakultetu, tako da sam bila sama u stanu…

Imam 40 godina i ni slutila nisam šta će se taj dan sve da mi se desi. Kada su majstori došli bilo je sve normalno, “profesionalno” sa njihove strane, ali samo u početku. Otprilke su godina mog starijeg sina i tako sam se prema njima i ponašala, međutim vrlo brzo sve se iznenada promijenilo.

Postali su bezobrazni, počeli da mi dobacuju kako sam “dobra koka”, kako imam dobre grudi i tako to. Pošto mi je postalo neugodno izašla sam u drugu sobu, ali par minuta kasnije došli su i oni. Pitala sam ih treba li im nešto, a oni su tada kratko odgovorili trebate nam vi…

Nisam mogla da vjerujem, a njih dvojica su mi prišli i tada sam ustvari postala svjesna cijele situacije i toga da se momci ne zezaju.

Počeli su da me ljube i hvataju za intimne dijelove tijela… njih dvojica, mladi kršni nisam imala izbora nego da se prepustim, jer bilo je neizbježno da se desi to što su željeli. Molila sam boga da sve brzo prođe i da niko ne sazna, ali kako je vrijeme prolazilo i ja sam sve više uživala.

Prvi put sam bila sa nekim a da nije moj muž koji je prvi i jedini muškarac u mom životu…

Skroz sam se prepustila, čak u nekim trenucima preuzimala aktivnost, tj. “stvar u svoje ruke”. Kada je sve završilo nisam mogla da vjerujem da je trajalo skoro 2 sata, jer moje vođenje ljubavi sa mužem traje obično 2-3 minuta… Totalno sam poludjela…”

PRATITE NAS I NA FACEBOOK-u DRUZENJE_ISPOVESTI 

(Espreso.rs)

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock