Vijesti

VUKANOVIĆ OVAJ PUT NIMALO NIJE ŠTEDIO DODIKA: “Dodik voli da se slika i lupa gluposti, ALI KADA JE DOŠAO PALMER…”

Blog poslanika NSRS Nebojše Vukanovića prenosimo u cjelosti.

Piše: Nebojša Vukanović

Mandžurijski kandidat i veleizdajnik Milorad Dodik sastao se u Sarajevu, nekada balkanskom Teheranu, sa Metju Palmerom, specijalnim izaslanikom SAD-a za Balkan. O tome nas je putem tvitera obavjestila američka ambasada, ali ne i režiimski mediji, SRNA, RTRS i ATV, koji inače u stopu prate lažnog Oca nacije i detaljno informišu javnost o svakom njegovom koraku.

http://nebojsavukanovic.info/wp-content/uploads/2019/11/Palmer.png

Zašto ćute RTRS, ATV, SRNA i ostale udvorice? Zašto je sastanak bio tajan iza očiju javnosti? Zašto Dodik bježi od novinara iako voli da se slika i lupa gluposti pred kamerama? Zbog čega su dobili nalog da ne objave vijest i detalje sa sastanka, na kome je dogovorena možda i veća izdaja i poniženje od predaje Jasenovačke građe Hrvatima preko Vašingtona!? Kako se Palmer može sastati sa Dodikom ako su mu uvedene sankcije?

http://nebojsavukanovic.info/wp-content/uploads/2019/11/dodik-nosac-aviona1-500×328.jpg

Ne pada snijeg da prekrije brijeg već da svaka zvijer pokaže svoj trag! Vrijeme je potvrdilo da sam nažalost bio u pravu i govorio istinu kada sam tvrdio da je Dodik komprador i ubačeni element, eksponent Hrvatske i zapadnih sila, tradicionalno nenaklonjenih Srbima, koje su mu tolerisale devijantno ponašanje i teške izjave, kako bi lakše manipulisao masama, te davali novac preko MMF-a kako bi lakše došao na vlast, a potom po zadatku iz temelja uništio Republiku Srpsku.

(slobodna-bosna.ba)

Related Articles

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Molimo Vas isključite AdBlocker kako bi ste mogli uci na sajt