Vijesti

VUČIĆEVI MEDIJI VRIŠTE; TAJNI PLAN BRITANSKIH OBAVJEŠTAJACA: Koordinirana akcija protiv Beograda – Ugljanin, Đukanović i Pacolli kreću u PALJENJE SANDŽAKA…

Bivši šef kosovske diplomatije i predsjednik Alijanse za novo Kosovo Behgjet Pacolli, političar iz Sandžaka Sulejman Ugljanin i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović su nosioci plana britanske obavještajne službe o podizanju tenzija u Raškoj oblasti, piše list „Borba“ blizak predsjedniku Srbije.

Prema pisanju „Borbe“, Pacoli i Ugljanin, uz podršku Đukanovića će po zadatku, u narednom periodu, početi da podgrijavaju tenzije u Sandžaku, kako bi se otvorio još jedan front protiv aktuelne vlasti u Beogradu.

Navodni plan je da se u jeku kosovske krize, ususret izborima u Srbiji, otvori još jedan front u cilju destabilizacije te države.

Vučićev medij ima još teorija zavjere. Tako pišu i da Đukanoviću odgovaraju tenzije u regionu, jer tako skreće pažnju sa afera koje potresaju Crnu Goru. Zato su Pacoli i Ugljanin idealne osobe, za ovaj tobožnji plan, jer nemaju šta da izgube u političkom smislu.

„Borba“ nadalje tvrdi kako obavještajne službe raspolažu podacima da su Đukanović i Pacoli stari znanci iz kombinacija za šverc cigareta devedesetih godina.

Cilj agenata britanske službe je da destabilizuju Balkan, a naročito Srbiju, gdje nakon Kosova i Metohije planiraju da otvore još jedno žarište. Upravo je zbog toga i izabran Sulejman Ugljanin, inače politički partner Mila Đukanovića, piše „Borba“.

“Republika Sandžak je projekat MI6 a na ostvarenju tog plana intezivnu pomoć Ugljanin ima od zvanične Crne Gore, kaže izvor „Borbe“.

(slobodna-bosna.ba)

Related Articles

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Molimo Vas isključite AdBlocker kako bi ste mogli uci na sajt