VUČIĆEVI MEDIJI URLAJU: “Palmer zabio nož u leđa Beogradu – sastao se sa Srbima na Kosovu koji nemaju izborni legitimitet”!

0
1

Specijalni predstavnik američkog državnog sekretara za Zapadni Balkan Matthew Palmer sastao se u jednom restoranu na Kosovu sa čelnicima koalicije Sloboda Nenadom Rašićem i Samostalne liberalne stranke, Slobodanom Petrovićem.

Kako piše tabloid Informer, koalicija Sloboda Nenada Rasića i Samostalna liberalna stranka Slobodana Petrovića na poslednjim izborima na KIM ostvarile su katastrofalan rezultat i ostale su daleko ispod cenzusa.

“To što nemaju legitimitet i što ih srpska zajednica ne podržava, očigledno Palmeru ne smeta pa želi da ove dve partije budu deo buduće kosovske vlade. Palmer je na ovaj način direktno i nedvosmisleno podržao ove dve minorne političke stranke koje nemaju legitimitet”, piše Informer., koji naglašava da se Nenad Rašić i Slobodan Petrović protive politici zvaničnog Beograda i zalažu se za nezavisno Kosovo.

“Upravo zbog toga, kao nagradu za svoje djelovanje na štetu interesa države Srbije i srpskog naroda na KIM, Matthew Palmer želi da ih nagradi foteljom u Prištini”, zajljučuje Informer.

Autor: slobodna-bosna.ba