VUČIĆEVA SAJVETNICA SUZANA OTKRILA: Zašto je predsjednik Srbije zadržan na VMA, Vulin u vezi njegov zdravlja izvalio VELIKU GLUPOST, zbog čega se sumnja na…

0
4

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić u bolnici je od petka poslijepodne. Primljen je u Vojno-medicinsku akademiju zbog kardiovaskularnih problema, objavio je Generalni sekretarijat predsjednika Srbije.

Zdravstveno stanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno ali se zbog predostrožnosti još nalazi na VMA, rekla je Tanjugu njegova savjetnica Suzana Vasiljević.

Vučić je primljen je u petak kasno popodne na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu.

Kako je saopštio Generalni sekretarijat predsjednika Republike Srbije, je juce, 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

”Siguran sam da će biti sve u redu i to zato što je Aleksandar Vučić jak i tvrdoglav, a ne zato što sluša lekare”, rekao je Aleksandar Vulin za TV Pink. Na pitanje o zdravstvenom stanju predsednika Srbije, Vulin je kazao da je Vučić veoma hrabar i snažan čovek, ali da ne vodi računa o svom zdravlju i da lekari, kako kaže, mogu da mu priđu samo na proslavama i zvaničnim dešavanjima.

”Mnogo radi, malo spava i malo se odmara. Svi mi koji sarađujemo s njim i koji smo njegovi prijatelji, a pre svega njegova porodica, voleli bismo da Vučić mnogo više vodi računa o svom zdravlju, ali on je jednostavno takav čovek”, naveo je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

(slobodna-bosna.ba)