U SARAJEVU DOBIO INFORMACIJE: Davor Dragičević ima dokaze, snimak pokazuje ko je ubio Davida

0
1

Obraćajući se članovima grupe Pravda za Davida, Davor Dragičević je rekao da su razgovori policijskih službenika iz službenog vozila “dačia daster” presretnuti kao i iz policijskih stanica u Banjaluci Lauš i Centar.

– Dobio sam pouzdane informacije kada sam bio u Sarajevu – rekao je Dragičević.

Vozilo “dačia daster” spominjalo se više puta tokom proteklih godinu i po u medijima. Izvjesni “Boki” u komentarima na tekstovima tvrdio je kako “ima snimak na kojem se vidi kako tuku Davida, a potom ga uvlače u to vozilo”. Boki se oglasio još 26. novembra prošle godine te naveo kako će uskoro sve objaviti u javnosti.

– Gledao sam lično snimak sa banke gdje je snimljeno kako je pretučen David Dragičević na parkingu Metalske škole. Na snimku se jasno vidi kako dolazi vozilo “dačia daster” i kako pretučenog Davida vuku po asfaltu i ubacuju u vozilo u koje je ušao i Dubravko. Sve se dogodilo oko 2.50 18. marta. Snimak je kopiran na više CD-ova – stoji u prvom postu.

>>> PROČITAJTE JOŠ <<< PORUKA DODIKU: “Nećete nam vi govoriti šta i kako da radimo, podržat ćemo Šarovića”?! Dijelove snimaka objavio je Davor Dragičević u aprilu ove godine tvrdeći kako su oni dokaz da je David ubijen. Ovim je želio dokazati kako posjeduje sporne snimke za koje se tvrdilo da ih nema. (Klix)