ŠOKANTAN SLUČAJ INCESTA U HRVATSKOJ: Sin i majka imali polni odnos, ukućani pozvali policiju

0
4

– Hej, dođi da vidiš kako ti sin s**** ženu – rekao mu je navodno, a kada je suprug ušao u prostoriju vidio je svoju ženu i sina na kauču..

Na Opštinskom sudu u Čakovcu uskoro počinje suđenje 19-godišnjaku i njegovoj majci (38) koji se sumnjiče da su imali seksualni odnos. Tužitelji zbog kaznenog djela incesta za neimenovanog sina traže četiri mjeseca zatvora, dok bi majka mogla da dobije kaznu od četiri mjeseca rada za opšte dobro.

Prema informacijama portala Danica.hr, majka i sin polni odnos imali su u septembru prošle godine u njihovoj porodičnoj kući. Primijetili su ih ukućani i pozvali policiju.

Sin se tokom istrage branio kako je pušio travu galaksi (koja se prodaje kao osveživač prostora) i pio vino, pa nije bio pri sebi. Majku je, kaže, odnio iz kreveta u dnevni boravak i tamo se sve dogodilo, ali preko odjeće. Majka je rekla da se te noći napila sa suprugom te su zaspali. Ničeg se, veli, ne seća i ne zna da su ona i sin imali polni odnos, prenosi Jutarnji list.

Jedan od ukućana primijetio je incest i svemu obavijestio supruga.

– Hej, dođi da vidiš kako ti sin s**** ženu – rekao mu je navodno, a kada je suprug ušao u prostoriju vidio je svoju ženu i sina na kauču..

– Žena je za to vrijeme imala zatvorene oči pa mislim da je spavala. Vikao sam na njih, pa su skočili – ispričao je muž i otac, piše portal.

Sinu je određen jednomjesečni istražni zatvor koji je protekao, a suđenje čeka sa slobode.

(Jutarnji list)