RADNICU FIRME “MRKONJIĆ PUTEVI”: Poznat identitet stradalih u slijetanju kombija u Vrbas

0
2

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći poginule su dvije osobe dok su još dvije povrijeđene. Riječ je o radnicima privatne kompanije koji su se vraćali sa terena iz Prnjavora. Klizav teren, loši vremenski uslovi i preticanje bili su kobni za dva radnika. Nesreća se desila na magistralnom putu Bočac- Krupa na Vrbasu.

Milan R. i Mlađo M., stradali su danas u slijetanju teretnog vozila Iveko u Vrbas, na magistralnom putu M16 u mjestu Bočac, potvrđeno je za “Nezavisne” iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

U nesreći koja se dogodila danas oko 14 časova, za “Nezavisne” je potvrđeno da su povrijeđeni Mile K. (42) iz Mrkonjić Grada, i Goran P. (27) iz Šipova, koji su se nalazili u teretnom vozilu Iveko, koje je u vlasništvu firme “Mrkonjić putevi”.

“U nesreći su učestvovali Iveko teretno vozilo, a drugi učesnik je vozilo touran kojim je upravljala Gordana I. iz Dobratića, u FBiH”, naveli su iz Tužilaštva.

Dodali su da je teretno vozilo u kojem su bile četiri osobe sletilo u Vrbas, te da su dva lica smrtno stradala.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Radenko Janković, zajedno sa policijskim službenicima PU Banjaluka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve istražne radnje u vezi sa nesrećom, a biće naložena i obdukcija tijela nastradalih.

(slobodna-bosna.ba)