Popularna voditeljica Lota na HRT-u maskirala se u se*si školarku (FOTO)

0
7

Paula Čatipović voditeljica Lota na Hrvatskoj radioteleviziji pridružila se onima koji su i ove godine maskiranjem obilježili Noć vještica.

Atraktivna Bjelovarčanka izabrala je masku seksi štreberice. Njen kostim činila je bijela košulja svezana u čvor na trbuhu, karirana suknjica, mrežaste čarape i dva repića.

“Savršena ljepota”, poručio je jedan Paulin obožavatelj.

https://www.instagram.com/p/B4XxQXMleCx/?utm_source=ig_embed

Prilikom predstavljanja nove voditeljice Lota, HRT se potrudio oko njenog životopisa.

“Vrlo ambiciozna i svestrana Paula uz svoje je brojne studentske obveze dosad istodobno gradila uspješnu karijeru modela i prezenterice tjednih najava i događaja za internetsku verziju Televizije student, a sudjelovala je i u prvoj seriji na hrvatskom jeziku u produkciji HBO-a Uspjeh. Uza sve to, ima i glumačkog iskustva, a autorica je i objavljenog dječjeg romana ‘Zajedno do kraja’ te dobitnica Posebne nagrade za literarno djelo na natječaju Društva za znanstvenu fantastiku ‘Sfera’. Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Bjelovaru, izvrsno govori engleski i njemački jezik, rese je odlične komunikacijske vještine stečene tijekom studija novinarstva i politologije na FPZ-u u Zagrebu. Po horoskopu je blizanka, rođena 1997., a budući da pripada mladoj i svestranoj generaciji, ovladala je svim informatičkim vještinama i, prema vlastitim riječima, vješto se koristi društvenim mrežama za kreiranje, distribuciju, nalaženje i selekciju sadržaja pa je očito da njezino vrijeme tek dolazi”, napisali su.

https://www.instagram.com/p/B3MkwxhFLXF/?utm_source=ig_embed

“Za mene je uloga voditeljice Lota nešto sasvim novo i prvi posao te vrste. Oduvijek mi je bio san postati televizijskom voditeljicom, što je i razlog zbog kojeg sam upisala novinarstvo. Nisam mislila da će mi se taj san ostvariti ovako rano u životu, ali sam izuzetno zadovoljna i zahvalna što jest. Dugogodišnji trud i rad na sebi uvelike se isplatio. Jako sam zahvalna HRT-u koji je prepoznao moje kvalitete i pružio mi šansu da krenem u voditeljskom smjeru. Profesionalni tim na čelu s voditeljicom projekta Elizabeth Homsi pomogao mi je da se maksimalno pripremim i spremno dočekam svoju prvu emisiju. Veselim se prvoj emisiji 13. listopada. Sve je spremno za nova druženja”, rekla je pak sama Paula.

https://www.instagram.com/p/BmGY9e1AO5C/?utm_source=ig_embed