Otac Rade Manojlović priznao: “SVE JE IZMIŠLJOTINA, ŠTA JA IMAM DA VOLIM HARISA BERKOVIĆA?!”

0
5

Rada Manojlović i Haris Berković dugo su u (medijskoj) vezi, odnosu koji je zamišljen samo da bi se popunili prilozi u “žutoj” štampi ….

Popularna pjevačica i njen devet godina mlađi izabranik pažnju domaće javnosti privukli su brojnim zajedničkim pojavljivanjima u medijima, a od trenutka kada su otkrili da su u vezi, ne prestaju da pune novine.

Projekat ljubavne veze ovo dvoje mladih ljudi odavno je izgubio svoje (reklamno) mjesto, a pokušaji da se medijskim izmišljotinama poput velike ljubavi, svadbe, unučića itd . postao je opterećenje i za njihove najvjernije funove.

“Izvrstan marketinški trik. Ali sada je drugo vrijeme i popularnost se gradi na druge načine.

Sigurniji je put kad se okrenete dobroj pjesmi i solidnom izgledu, to ostaje za sva vremena, a ne plasiranjem nekih neistina, zbog popularnosti koja je u takvim situacijama i nekada kratkog daha – izjavio je Harisov prijatelj.

Zanimljiva je situacija, nastavlja on, od samog početka vezana za Radu i Harisa, ali ne znam koliko ste mogli da primijetite da u njihovim nastupima i pojavljivanjima koji nisu javni nema pretjeranog zbližavanja.

Sve je to određena “maska“ odnosno igrarija za javnost. Rada i Haris nikada nisu bili u vezi uopšte, nego su iskoristili znatiželju našeg naroda da bi stekli određeni i još veći vid popularnosti, kazao je prijatelj pjevača iz Bosne.

Jeste li u zadnje vrijeme pronašli fotografiju ovog navodnog para?

Pretražujući na internetu jako je teško, nemoguć, pronaći fotografiju na kojoj su ovo Manojlovićka i Bosanac iz Gradačca zajedno.

Evo šta o svemu misli otac Rade Manojlović. Rade, otac popularne pjevačice progovorio je o izmišljenoj svadbi njegove kćerke i Harisa te otkrio da je sva priča u vezi s a njima potpuna izmišljotina kao i to mediji bespotrebno pretjeruju.

“Ja ništa ne očekujem, imaju mozga, pa neka razmišljaju i izmišljaju.. Šta ja imam da volim Harisa? Ne volim ja nikog, pa ni njega. NIikad ga nisam vidio! Nemaju oni veze jedno s drugim” rekao je otac Rade Manojlović.

Izvor: Kurir.rs