Vijesti

Obračun zbog djevojke: Beograđanin pucao nasred ulice, pa dobio batine

Srbijanska policija je uhapsila tri osobe iz Jagodine i Beograda zbog pucnjave i fizičkog obračuna u kom je jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede.

Kako piše portal Centralmedia, do obračuna je došlo zbog djevojke. Naime, oko nje su se posvađali bivši i sadašnji momak, svi iz Beograda.

Kako prenosi ovaj portal, bivši mladić fatalne djevojke došao je naoružan pištoljem i pokušao je da “zaustavi” njenog sadašnjeg mladića hicima iz pištolja.

Ova drama odigrala se u Jagodini, prenosi Blic.

Kako prenosi lokalni portal, dok je mladić pucao ulicom je naišao drugi automobil u kom su bila dva Jagodinca. Naoružani Beograđanin im je prišao, i kroz spušteno staklo na prozoru prislonio cijev pištolja na čelo suvozača i naredio mu da izađu iz vozila!

Jagodinci su, kako su kasnije ispričali policajcima, mislili da pištolj nije pravi te su momku rekli da baci oružje i da se obračunaju “fer”.

Beograđanin je nasrnuo na mladiće i tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. U tuči su mu mladići iz Jagodine oteli i oružje.

Dva mladića iz Jagodine ubrzo su uhapšena zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, a neoružani Beograđanin zbog kršenja više zakona o držanju oružja, ugrožavanja sigurnosti i izazivanja opšte opasnosti!

(radiosarajevo.ba)

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Molimo Vas isključite AdBlocker kako bi ste mogli uci na sajt