NOVI OBRATI U ŠOKANTNOM SLUČAJU INCESTA U HRVATSKOJ: I majka i sin mogli bi u zatvor??

0
6

Slučaj incesta između majke i sina završio je optužnicom kojom se za sina traže četiri mjeseca bezuvjetnog zatvora, a majka bi svoju četveromjesečnu kaznu odslužila radom za opće dobro, pisao je Večernji.

Majka (38) i sin (19) iz Međimurja imali su spolni odnos lani u rujnu u obiteljskoj kući. Ukućani su ih vidjeli pa su pozvali policiju. Sin je tijekom istrage ispričao da se toga dana vratio kući napušen i u alkoholiziranom stanju te da je mamu, koja je spavala u krevetu, odnio u drugu sobu. Kad se probudila, rekla mu je da ju pusti, no nije ju pustio sve dok nije došao bratić.

Majka je navela da se ne sjeća da je spavala sa sinom. Sjeća se samo ono što je rođak govorio – da ju je sin uzeo i odnio u drugu prostoriju, da je bila gola i imala spolni odnos. Muž to, napomenula je, nije vidio jer je spavao.

Čak četiri svjedoka suglasna su da su svjedočili seksualnom odnosu majke i sina. Jedan od njih je tijekom istrage rekao da je vidio mladića kako leži na majci koja je ležala na leđima sa spuštenim gaćicama i tajicama do koljena. Primijetio je da je bila u alkoholiziranom stanju, no po njegovu mišljenju spolni odnos bio je dobrovoljan.

(slobodna-bosna.ba)