HRVATSKA PJEVALJKA POZIRALA POTPUNO GOLA: “Fuj, kako te nije sram tako se slikavati, siromašni te gledaju” (FOTO)

0
3

Maja na crno-bijeloj fotki pozira gola ležeći u kadi u pjenušavoj kupki, kosu je omotala u ručnik, a u ustima ima jagodu

Općepoznata je činjenica da pjevačica Maja Šuput-Tatarinov i njezin suprug Nenad vole hedonistički način života. Stoga, svako malo putuju u egzotične svjetske destinacije te uživaju u slasnoj hrani i piću, prenosi Hot.hr.

Maja to sve dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Ovoga puta na Instagramu je objavila fotografiju iz jednog renomiranog hotela u Italiji u kojemu su boravili.

Maja na crno-bijeloj fotki pozira gola ležeći u kadi u pjenušavoj kupki. Kosu je omotala u ručnik, a u ustima ima jagodu. Pored nje, osim kremica i šampončića, stoji i zdjela s jagodama te boca šampanjca s dvije čaše.

https://www.instagram.com/p/B5BQ4GxlxAN/

“Kupanac prije večere”, napisala je uz objavu. Većina Majinih fanova oduševljena je fotografijom i njezinim raskošnim stilom života, no našlo se i nekoliko kritičara koji smatraju da je pretjerala.

“Goriš”, “Wow, kraljice! Samo jedna riječ bi bila to – neopisivo”, “Majice moja”, “Vidi carice”, “Prije večere, a jedeš jagodu (jako lijepa fotka)”, “Vrhunski užitak! Zna se za koga! Najoriginalniju Maju, nema joj ravne!”, “Divna si”, “Fuj kako te nije sram tako se slikavati ako siromašni to gledaju”, samo su neki od komentara.