AZRA MEHMEDOVIĆ U TIMU DARE BUBAMARE: Tek ću da kidam!

0
1

Sama sam sebe stilizovala i vjerujem da Jeleni samo nije bio dobar dan – kaže Azra

Azra Mehmedović iz Tuzle je u tomu Dare Bubamare. Završila je Gimnaziju i bavi se šminkanjem, a to je trenutno njena profesija. Pjevanjem se bavi amaterski.

Nakon predstavljanja kandidatkinje bilo je jasno da su svi osim Đorđa Davida bili za panik taster. On je objasnio da iako je djevojka vaspitana ne želi da je uzme i povukao je glas.

Azru je to malo pogodilo, ali je neočekivano Dara odlučila da sarađuje sa njom. Karleuša je za kraj poručila iz šale da bi bilo najbolje da ubiju dizajnera haljine, odnosno da stajling mora hitno da se mijenja. Azra komentariše svoj nastup, i govori o planovima.

-Zadovoljna sam, ali tek ću da kidam! – kaže Azra, koja je prokomentarisala i svoju mentoricu Daru Bubamaru.

-Saradnja sa Darom će biti ludilo i sigurno uspješna. Izborom mentorice sam prezadovoljna. Tek ću da pokažem koliko nam se energije ustvari poklapaju – iskrena je Azra.

Ona govori i o tome koliko se spremala za takmičenje i veliku Grandovu scenu.

-Počela sam sa pripremama otkad sam prošla na audiciji. Međutim, trema je uvijek prisutna. Ja sam sigurna da će biti znatno manja u drugom krugu – tvrdi Azra.

Iako je dobila kritike što se tiče stajlinga, te joj je Jelena Karleuša poručila da treba da ubije stilistu, ona smatra da je stajling bio dobar.

-Sama sam sebe stilizovala i vjerujem da Jeleni samo nije bio dobar dan – kaže Azra kroz smijeh.

Pjevačica je spremna za drugi krug, i obećava da će prirediti neviđen šou.

-Moja divna mentorica Dara i ja ćemo skupa da odlučimo kakav ćemo spektakl da napravimo u drugom krugu – kaže Azra Mehmedović.

Autor: expresstabloid.ba