VASKOVIĆ URNISAO GRADONAČELNIKA BANJA LUKE: „Radojičić – Stvor Neljudskog Lica…“

0
5

Novi blog Slobodana Vaskovića prenosimo u cijelosti

Banja Luka ljudskog lica” -bezbjednost i osjećaj bezbjednosti u Gradu su nam važni. Forum bezbjednosti danas formirao radne grupe po oblastima i predlaže sistemski pristup – da Grad pristupi izradi Strategije bezbjednosti, prve ovakve vrste, tvitnuo je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke 18.10.o.g.

Bilo je to dan nakon što je Vukosavi Popović i njenoj kćerki Sanji oduzeto, nezakonito, pravo na dom. U Banjaluci “ljudskog lica”.

Radojičić se nije oglasio o tome, valjda zato što Popovićeve ne pripadaju ogavnoj kasti Prokletnika, koja nemoćne i stare izbacuje bezočno na ulicu, bez ikakvog zakonskog osnova.

Predstavnik te kaste Prokletnika je Radojičić.

Radojičić se tviteru nije oglasio ni na dan izbacivanja Popovićevih iz njihove kuće; Bavio se mačevima. A ni riječi o sudskom Rješenju bez pečata, kojim je staroj i nemoćnoj osobi uskraćeno pravo na dom, njen dom, samim tim i na život!!!

Radojičić se nije oglasio nijednim povodom kada je Režim, kojem pripada, progonio i satirao građane; Nije se oglasio ni kada su uklonjene dvije dunje, “Istina” i “Pravda” i “Davidovo Srce”, 10.04.2019. godine, koje su bile zasađene na ušću Crkvene u Vrbas, kao podsjećanje na likvidaciju Davida Dragičevića.

Radojičić može formirati radne grupe, pokretati raznorazne “akcije”, ali nikada ne može doći do situacije u kojoj će imati ljudsko lice. Jednostavno, to je Nečovjek, Stvor Neljudskog Lica.

Monstrumi uklonili Davidovo Srce i ičšupali dvije zasađene dunje – Istina i Pravda – u novom pokušaju da unište sjećanje na Ubijenog Davida (10.04.2019.)

(Izvor:slobodna-bosna.ba)