UŽAS! PROCURIO EKSPLICITNI SNIMAK FUDBALERA: Orgijaju sa devojkom, ponižavaju je i imaju odnose!

0
3

Zbog toga je protiv aktera ovog snimka pokrenuta sudska istraga, a u međuvremenu je otkriven i identitet djevojke. Njena majka se oglasila u javnosti i navodi da vjeruje da je njena kćerka na tim snimcima pod dejstvom alkohola i droge.

Nezapamćeni seks skandal drma Belgiju, odnosno tamošnji fudbal. U sve su umješani igrači nižerazrednog kluba Espuar Minerua, čiji je snimak orgija sa nepoznatom djevojkom isplivao u javnost.

Eksplicitni snimak koji je počeo da kruži društvenim mrežama prikazuje nekoliko fudbalera koji imaju seks sa njom na klupi za rezervne igrače, a prije toga se vidi ta djevojka kako puzi po podu klupske kafeterije.

Navodno je video snimio jedan od fudbalera nakon treninga prošlog mjeseca.

Na jednom od snimaka se radnja događa u klupskom baru i na njemu se vidi gola žena kako sjedi na stolici okružena igračima, dok se na drugom snimku vidi kako ide četvoronoške dok je igrači gledaju, što možete vidjeti na fotografijama OVDJE.

Zbog toga je protiv aktera ovog snimka pokrenuta sudska istraga, a u međuvremenu je otkriven i identitet djevojke. Njena majka se oglasila u javnosti i navodi da vjeruje da je njena kćerka na tim snimcima pod dejstvom alkohola i droge.

– To je dokaz da moja kćerka nije u normalnom stanju. Želim da stvar ode na sud kako bi sve bilo razjašnjeno, ali mislim da postoji mnogo toga što oni nisu rekli – izjavila je ona aludirajući na to da su fudbaleri drogirali njenu kćerku i potom je iskoristili, što je silovanje.

Jedan od igrača je priznao da je cijela stvar otišla predaleko, ali je poručio da je djevojka svojevoljno pristala na sve, međutim, javnost sumnja u to da ona nije bila pod dejstvom nečega, da li alkohola ili opijata?!

Belgijske vlasti su započele istragu pošto su djevojka i njena porodica podnijele tužbu protiv igrača.

Iz kluba se zvanično nisu oglašavali, već je samo jedan od zvaničnika izjavio da su oni čuli za taj snimak tek kada im je za njega rekao jedan od roditelja dečaka iz mlađih kategorija.

– U ovom trenutku znamo samo da je učestvovalo nekoliko igrača, ali ne znamo šta se tačno desilo. Istražićemo do kraja ovu priču, koja je već dostigla dramatični vrhunac – rekao je jedan od zvaničnika kluba.

Prema belgijskim medijima, klub je već preduzeo neke mjere i kaznio neke od igrača koji su na snimku. Jedan igrač je suspendovan na mjesec dana, dok je drugi prebačen u drugi tim.

(slobodna-bosna.ba)