Vijesti

Suzana Radanović objavila snimak: Evo ko uništava Davidovo srce

Režim u bh. entitetu RS već dvadeset mjeseci pokušava likvidirati i sjećanje na ubijenog banjolučkog mladića Davida Dragičevića i to jezivo, sistematično i bezočno.

“Banjaluka je Geto, u to nema nikakve dileme već poodavno, jer se građani pokušavaju prisiliti da se odreknu i sopstvenih sjećanja, emocija, posebno da se odreknu svake pomisli na Davida Dragičevića, mladića koji je otet 18.03.2018., potom mučen i ubijen, a njegovo tijelo pronađeno je 24.03.2018. na ušću Crkvene u Vrbas”, zabilježio je novinar Slobodan Vasković.

Upravo na tom mjestu, na ušću Crkvene, svako malo slobodnomisleći građani Banjaluke postave “Davidovo srce”, koje Komunalna policija promptno uklanja, što je blasfemično djelovanje po nalogu zločinaca, ubica i onih koji ih štite, dodaje Vasković.

Tako je bilo i jučer, kada su pripadnici gradske čistoće, po naredbi pripadnika Komunalne policije, uklonili “Davidovo srce”, odnosno cvijeće, svijeće i materijal od kojih je srce napravljeno prije par dana.

Davidova majka Suzana Radanović objavila je snimak na kojem se vidi kako se srce uništava…

Suzana je, uz objavljeni snimak, napisala i: “Neljudi, David živi! Bojte se ubice !!!!!”

A, nije prvi put da se uklanja svaki simbol sjećanja na ubijenog Davida, već enti. U aprilu ove godine iščupane su dvije tek zasađene dunje, kojima su građani dali imena “Istina” i “Pravda” i porušeno “Davidovo srce”, napravljeno od kamena.

Međutim, uzaludan je posao Režima – građani nastavljaju sa svojom borbom u kojoj traže istinu o ubicama i pravdu za njih.

Srce je ponovo postavljeno!!!

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Molimo Vas isključite AdBlocker kako bi ste mogli uci na sajt