Snimkom iz teretane s bakom zapalila Instagram, ljudi ne vjeruju kako izgleda

0
5

Unuka i baka iz Melbournea očarale su korisnike Instagrama nakon što su objavile zajedničku snimku iz teretane ispod koje su mnogi ustvrdili da su godine zaista samo broj.

Tia Christofi (18) i njezina baka Lesley Maxwell (63) vježbale su u istim outfitima te mnoge ostavile bez daha. Tia je podijelila video s bakom sa svojih 116 tisuća pratitelja, a ispod njega zaredali su se komentari o “najkul baki koju su ikad vidjeli”. Mnogi nisu mogli vjerovati da Lesley ima 63 godine, a neki su se počeli raspitivati i je li slobodna.

Lesley je također podijelila snimku sa svojih više od 22 tisuće pratitelja, a ni baka ni unuka nisu stidljive kad je u pitanju pokazivanje isklesanih linija.

https://www.instagram.com/p/B3_rBYDJxY1/?utm_source=ig_embed

Iako Tia tek završava srednju školu, već ima svoju liniju odjeće, dok je Lesley bivša svjetska prvakinja u fitnessu s više od 30 raznih titula i priznanja. “Voljela sam biti jaka i dobivati oklade s dečkima da mogu podići više nego oni”, rekla je baka za Metro.

https://www.instagram.com/p/B26LIRejNMe/?utm_source=ig_embed

Njezina unuka rado prihvaća savjete bake, a redovito zajedno i vježbaju. 18-godišnjakinja na račun svoje internetske slave zaradi 75 tisuća australskih dolara (oko 345 tisuća kuna), piše news.com.au.

https://www.instagram.com/p/B3JlttCH3G_/?utm_source=ig_embed

“Selektivna sam koga predstavljam i reklamiram jer želim da moji pratitelji znaju da promoviram proizvode koji mi se zapravo sviđaju i u koje vjerujem”, rekla je Tia za Daily Star. Imala je savjet i za druge koji žele steći pratitelje na Instagramu: “Objavljujte ono za što imate strast i nemojte se obazirati na to što itko misli o vama. Budite vjerni sebi.”

https://www.instagram.com/p/B2d7HoiHK8K/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B2asKd0Hz4C/?utm_source=ig_embed

(Index.hr)