SLUŠAJ TI, ŽENETINO, SJEDI DOLE KAD JA KAŽEM Viki i Saša se žestoko svađali: Ti si, Popoviću, nepismen

0
2

U posljednjoj emitovanoj emisiji “Zvezde Granda” došlo je do žestokog sukoba između Saše Popovića i članice stručnog žirija Viki Miljković. Prvi put pale su teške reči između njih dvoje, a pjevačica je direktoru “Granda” rekla da je nepismen i da ne zna da vodi posao.

Naime, Bosanac je prvi zamjerio Saši da se na ponaša fer prema kandidatima pošto je muzičkim urednicima koji kod njega rade dozvolio da griješe u intonacijama i samim tim takmičari zvuče loše, a na ovu opasku Viki se složila. To je Sašu izbacilo iz takta, pa je uslijedila rasprava.

– Obje pjesme su djevojci bile jako niske, tako da sam ja u dilemi kako djevojka uopšte pjeva. Saša, to znači da tvoji muzički urednici ne rade posao kako treba, to ne smije da vam se dešava – vikala je Viki i odmah se zamjerila Saši, pa je on pokušao da joj objasni kako ona griješi.

– Čekaj, bre, Viki! Matrica je poslata u tonalitetu u kom je učesnica trebalo da pjeva. Kad je došla na generalnu probu djevojka je tražila da pjeva pola tona niže, tako da, Viki, nemoj ti meni da pričaš šta treba i kako treba. U prvom krugu takmičari sami određuju odakle će pjevati, a kada mentori preuzmu pjevače onda oni određuju da li smije da se spusti ton ili ne. A za koliko je ona trebalo “višlje” da pjeva, ajde, reci mi ti – urlao je Popović, a tada mu je Miljkovićka spustila.

– Prvo si nepismen i ne kaže se “višlje” nego više. Drugo, trebala je za cijeli ton više da pjeva, što smo upravo sada i dokazali kada je djevojka otpjevala tonom više. Ne možemo realno da čujemo pjevače pošto ti ništa ne preduzimaš povodom toga – bila je surova Viki, a Popović je nastavio da se svađa.

– Slušaj ti, ženetino, sjedi dole kad ja kažem. Sjedi, bre, tamo i nemoj ti meni da pričaš kako i šta treba da se radi – urlao je direktor “Granda”, a pjevačica se nije zaustavljala.

Izvor: expresstabloid.ba