RAZUMIJEMO GA: Luka Jović zbog nje ne igra u reprezentaciji Srbije?

0
3

Luka Jović jedna je od gorućih tema u Srbiji. Nakon što je postalo očigledo da mladi napadač mardidskog Reala neće igrati za reprezentaciju, mediji su počeli kopati po njegovom privatnom životu pa se Kurir raspisao kako je Jović u vezi s najljepšom srpskom manekenkom Sofijom Milošević s kojom vara nevjenčanu suprugu Anđelu.

Ovo je već drugi put da srpski mediji pišu o vezi Jovića i Miloševićeve, budući da je navodno ona fudbalera zavela ljetos u Beogradu te je s njom prevario Anđelu koja je prije nekoliko mjeseci rodila njihovo prvo dijete.

“Sofija je trenutno u Madridu kod Jovića i opušteno se druže. On je poludio za manekenkom”, navodi neimenovani izvor za Kurir, a list piše da se selektor Ljubiša Tumbaković zbog Sofije naljutio na Jovića.

https://www.instagram.com/p/B341Xg3FKAz/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B14dWCcIIOo/?utm_source=ig_embed

Takođe, spominju da Jović ne želi doći u reprezentaciju jer bi se morao susresti s Ademom Ljaićem, bivšim dečkom svoje navodne ljubavnice.

https://www.instagram.com/p/Bzyg-q8I_8i/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B0dJj7rIoH0/?utm_source=ig_embed

Jović je demantovao bilo kakve veze s manekenkom i rekao da je ne poznaje, a Kurir navodi da su neki Jovićevi prijatelji njezinom bivšem, Ljaiću, poslali njihove zajedničke fotografije i obavijestili ga “da mu je cura prešla u špansku ligu”.

https://www.instagram.com/p/B1ldW8TILg2/?utm_source=ig_embed

(Kurir.rs)