OVAKVOG MONSTRUMA REGION NE PAMTI: Marko je ubio majku, pa izašao na ulicu i počeo pričati stvari koje lede krv u žilama: “Ja sam Isus i moram…”

0
2

Nakon krvavog pira koji je počinio 28-godišnji Marko Puzić iz Bogatića, on je izašao na ulicu i vikao: “Ja sam Isus i moram pustiti krv”.

Nakon krvavog pira koji je počinio 28-godišnji Marko Puzić iz Bogatića, on je izašao na ulicu i vikao: “Ja sam Isus i moram pustiti krv”.

Krvnički je šakama udarao majku, a nakon svirepog ubistva, skakao je po njenom beživotnom tijelu, piše srbijanski “Kurir”.

– Marko je, najvjerovatnije u nervnom rastrojstvu, nasrnuo na majku i baku. Počeo je da ih tuče u kući, a žene su pokušale pobjeći. No, stigao ih je u dvorištu. Majku je udavio, a baku ostavio jedva živu u lokvi krvi. Poslije krvavog pira, izašao je na ulicu. Vikao je: „Ja sam Isus i moram da pustim krv.“ Jednoj komšinici je doviknuo: „Ja sam mislio da ćeš i ti da ideš sa mnom!“ – otkrili su očevici za “Kurir”.

Kako je jedan od komšija izjavio, vidjeli su kako na ulicu izlazi bos i krvav, ali nisu mogli ni pretpostaviti šta se dogodilo. Pravi horor tek je uslijedio. Marko je, navodno, krvnički tukao svoju baku, a njegova majka zatekla je staricu u besvjesnom stanju. Tada je počela zapomagati i doziva Marka iz dvorišta.

– Kad je Marko čuo da ga majka doziva, bijesno se vratio u kuću i ubio je – izjavio je izvor blizak istrazi.

Policija je brzo opkolila kuću kako niko ne bi mogao da priđe, a Marko je zatečen krvavih ruku i sa pjenom na ustima.

Podsjetimo, Puzić je uhapšen zbog sumnje da je nasmrt pretukao svoju majku i udario baku, koju je policija zatekla u lokvi krvi.

Razlog za ubistvo još nije poznat, prenosi Avaz.

Prema informacijama koje smo dobili od komšija i poznanika, Marko Puzić bio je odličan đak, na svim takmičenjima u okviru školovanja postizao je izvanredne rezultate, a tokom školovanja bio je vukovac.

(slobodna-bosna.ba)